Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet egy olyan férfi szívét "hódítani" aki kalandos típus és csak kezelgeti a csajokat?
10es vagyok.
Kedves utolsó ez hülyeség. Volt 40éves barátnőm 30éves létemre, de eszem ágában nem volt lecserélni. 40évesen 20 éveseket megszégyenítően nézett ki...van olyan 50es nő, aki szintén zenész.
Persze egyszerűbb a chipset, édességet zabálni egyfolytában és sírni. Bocsánat kedves hölgyek.
Nem beszélve arról hogy nem egy 40es nőtől hallottam hogy a korosztályában a pasik elhagyják magukat, ezért fiatalabb vizekre eveznek.
Meg lehet tartani a rossz fiút is, csak tenni kell érte. Igenis elvárom én is azt, hogy a nő nézzen ki jól mellettem (persze én is adok a külsőmre). Irígykedjenek csak... :D
rovid tavon meglehet , hosszutavon nem
en is ilyen vagyok, csak nobe...
addig vagyok egy kapcsolatban, amig erdekem fuzodik hozza...
- az pedig jo szex
De azt is meg lehet unni neha es vadaszni akarok, mert vonz az UJ !
uj teruletet akarok meghoditani ! Kalandra vagyok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!