Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nagyon egy srác de ő nem lép én meg nem merek mert angol és félek hogy nem érteném! Mit tegyek?
Én is dugtam már szó nélkül egy görög nővel - jó is volt.
Többről meg úgysincs szó, naugye.
Előzőhöz: nem kizárt, h. a kérdező nem csak egy bazi nagy görög ungabungát szeretne, hanem tartós kapcsolatot
Én is éltem kint (Londonban középfokú nyelvvizsgával, úgyhogy már viszonylag jól beszéltem akkor is, mikor megérkeztem), de a nativek beszédsebessége, dialektusa/ kiejtése, szóhasználata jó párszor meglepett.
Akkoriban nem mertem volna 'bennszülöttel' ismerkedni, mert nem biztos, h. megértem, v. félreértem, és állandóan vissza kell majd kérdezni.Ettől függetlenül mégis azt javaslom, h. próbálj meg szóba elegyedni az illetővel.
Ja, otthon magadban kigondolhatsz párbeszédeket, amit majd élő beszélgetéskor elő tudsz húzni a tarsolyodból, és ezáltal gördülékenyebb lesz a találkozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!