Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "tünetssem" el a seggemről a szőrt?
Hát figy, 16 évesen még szerintem borotváld :) nemcink!
és sokkal higénikusabb, mintha szőrös lenne. És ez tény!
Szőrös seggel szarás után ha nem tud elmenni fürdeni egyből az emberke, akkor az elég szar és a higéniától távolabb áll, mintha csupasz lenne a segglyuk környéke. Gusztustalan, de ez van! Ilyenkor mindenkiben az a gondolat támad, hogy te hülye, de hát kitörlik általában az emberek a seggüket.. Hát igen, de a szőrszálakon azért pár százalék kis kakimaci darabka ottmarad :D Amik ugye a jólismert féknyomot húzák. :D
jah és borotválás közben vigyázz, hogy nehogy belevágj az ánuszrózsádba, mert az a későbbiekben igen kellemetlenségeket okozhat. :D
Szerencsére nem tapasztalatból beszélek, de azt hallottam már, hogy akinek az megsérül az néha akaratán kívül befosik :/
nemkell eltünteni he. na de nekem jó mer nem vagyok egy szőrös típus és nincs szőr a seggemen :D háháhá. csak a lukam körül, de ott se túl durva, szal még tisztára is tudom törölni. úgyhogy én nyertem :D
20/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!