Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajozás hobbi kérdése, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajozás hobbi kérdése, aki olvas, sakkozik, meg számítógépezik, attól irtóznak a nők, aki meg focizik, kosarazik, gyúr az meg átlagon felüli a csajoknál?

Figyelt kérdés
2017. nov. 2. 21:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
66%

Egy minimális szintig lehet, ill. attól is függ, milyen típusú nőt keres az illető.

A nők többségének imponál az, ha egy férfinemcsak otthon ül egész végig, hanem lehet vele mondjuk színházba, kirándulni vagy akár bulizni menni (lánytól függően mit). Vagy legalábbis egy totál kocka benyomását. Én is szeretek olvasni, meg gépezni is szoktam, de ha azt rakja be egy srác profilképnek, hogy épp gépezik, hát az nálam azonnali kuka lenne. Az első benyomásom az lenne, hogy "nem lehet zavarni 5 óráig wowozás közben, mert most van a klánriadó vagy mi a szösz". Olvasós kép már szimpatikusabb lenne.

De ugyanígy, ha csak sportolós képet látok egy pasasról, és nem látok leírást arról, hogy mondjuk szeretne olvasni, kulturálódni, az sem lenne szimpatikus, mert akkor meg az lenne a benyomásom róla, hogy egy agyatlan izomtibi.

Az arany középút mindig jó.

Az öltönyös kép vs. sportruhás kép... itt is arany középút. Még ha munkájában öltönyt hord is, azért gyanítom, szabadidejében nem. Ha igen, az kicsit olyan erőltetett, "megmutatom, hogy mennyire komoly és elismert vagyok" szagú. Egy sima smart casual, ing+nadrág, pulcsi+nadrág, vagy ha olyna a stílusa, akkpor póló-farmer szettel nem lehet mellényúlni. Nemcsak a szélsőségek léteznek.

Ill. arra visszatérnék, amit az elején mondtam. Ha pl. egy ilyen otthonülős, kicsit kocka srác csak az ilyen szociális pillangó fitneszcicákra hajt, akkor abba bele kell törődnie, hogy kevesebb rá az esély, mert a fitneszcica inkább választ egy gyúrósabb fazont, már csak azért is, mert az érdeklődési körük azonos. De nagy az esély rá, hogy ez a "csak gyúrom meg focizok" srác pl. egy visszafogott, otthonülős, könyvtáros leányzónál meg nem rúgna úgy labdába.

2017. nov. 3. 09:21
 22/23 anonim ***** válasza:
54%
Az létezik, hogy nem csupán ez a két véglet van, hamem az emberek összetett lények, te meg egyszerű vagy, mint egy faék? (Igen.)
2017. nov. 3. 13:09
 23/23 anonim ***** válasza:
16-os,a testépítők napi 1 kiló zöldséget esznek meg zabot,almát is,a hús és a tojás mellett,vagyis elegendő rostot visznek be,szóval nem lesz ott köszvény.
2017. nov. 3. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!