Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogy mondjam el a leendő barátnőmnek akivel randizgatok hogy a foci vb alatt sokkal kevesebbet találkozunk? Nem szeretném megbántani de a vb az vb.
Wazze, meddig tart egy meccs? Hosszabbítással, kielemzéssel együtt 3óra. Mi a bánatot kell ezen kiakadni? Megnézed a meccset, előtte, utána ugyanúgy vele lehetsz. Amúgy meg szerintem inkább ne nevezd leendő barátnőnek, ezek után én nem hiszem, hogy az lesz, akármilyen finoman is adagolod neki.
Ne zavarjon de egy nap 3 meccs van:D
Én imádom a focit, lány létemre. Am meg lehet oldani h meccsek előtt v után találkozzatok. De ha a lány benne van akkor 1-2 meccset közösen is megnézhettek összebújva :D
20/L
Hát, én egy ilyen kezdés után nem lennék a barátnőd az biztos :D Ha a vb fontosabb, akkor hagyd is a fenébe ezt a kapcsoaltot :)
Nekemis focibolond pasim van, de azért fontosségi sorrendben én vagyok az első, csak a kedvenc csapata meccsei elől nem rángatom el :D
én simán megérteném, én is szeretek egy sportot (nézni) és nekem az nagyon fontos, nézd meg a lánnyal együtt hátha megszereti
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!