Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti szeretitek azt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szeretitek azt, ha valaki verssel próbál titeket meghódítani?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 11:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Nekem nem jön be. Legyen olyan tökös hogy elém áll, és elmondja hogy mit szeretne.

Szerintem ez a levélben meg versben szerelmet vallós dolog elég gáz....

19/L

2010. máj. 30. 15:06
 22/33 A kérdező kommentje:
De miért lenne gáz? Nem szeretitek a kedvességet?
2010. máj. 30. 17:15
 23/33 anonim ***** válasza:

Egyeseknek ez úgy jön le, hogy ez nyálas, és nem vagy " tökös ".

Nem mindegyik lánynak ugyanolyan az elvárása. Vkinek olyan kell, akinek a szemébe mondják a frankót.

Én már írtam, hogy sztem aranyos.. főleg 20 éves létedre.

2010. máj. 30. 17:25
 24/33 anonim válasza:

Az én barátom másfél évig küzdött azért hogy járjak vele és egyszer csak összejöttem vele mostmár 2 éve boldogítjuk egymást! és mikor összejöttem vele irt egy szöveget nem vers volt mert nem rimelt csak leirta hogy mit érzett azalatt a másfél év alatt mig nem kapott meg. Romantikus volt még rajzolt is hozzá!

17/L

2010. jún. 1. 13:20
 25/33 anonim ***** válasza:
Méghogy akinek érzékeny a lelkivilága, s nem szereti, ha neki írnak verseket?Milyen érzékeny lelkivilága van az ilyennek.Szerintem aki verset ír, s nem más tollával ékeskedik, akár hobbi szinten, akár nem, az még lehet férfias.A mostani nők elfelejtettek nők lenni, s inkább valami groteszk képet festenek, s csodálkoznak, hogy ilyenekké válnak a férfiak.Szerintem ha valaki verset ír, mégha nem is hangzatos, megpróbálta azt értékelni kellene, ha még bátor is felolvasni, megalázkodni, hogy elolvassa, az mindent csak nem lenézést érdemel.
2010. jún. 1. 13:50
 26/33 anonim ***** válasza:
én abszolút nem.
2010. jún. 1. 13:51
 27/33 anonim ***** válasza:

nagyon szeretem az irodalmat. sokat olvasok. es örülök, ha a baratom is szeret olvasni. es ertekeli a müveszet ezen agat is.

de inkabb ne irjon verset nekem. az esetlen rimek nem hoznak lazba.

2010. jún. 1. 14:00
 28/33 anonim ***** válasza:
A lányok azt szeretik ha az próbálja meghódítani őket, akit ők már eleve kinéztek maguknak. Ezesetben viszont teljesen mindegy hogyan, csak próbálkozzon. Ha nem jössz be neki, akkor viszont irkálhatsz akár szonetteket naphosszat, nem fog menni. Szerintem...
2010. jún. 1. 14:11
 29/33 anonim ***** válasza:

Ha a lány kultúrember, akkor értékelni fogja, de a nyakadba ettől még nem fog omlani. Ha minden előzmény vagy ismeretség nélkül odamész hozzá a verssel, akkor azzal kábé azt üzened, hogy "szia, járunk?" Szóval előbb a hagyományos módszerekkel próbálkozz, aztán ha már abban elértél egy szintet, akkor rukkolj elő a verseddel.

Lovagköltészet olyan van, de azt se felejtsük el, hogy a lovag soha nem szerezte meg az adott nőt.

2010. jún. 1. 14:30
 30/33 anonim ***** válasza:
:D azt olvastam, hogy veréssel.. :D
2010. jún. 1. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!