Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pali akivel randizok rákérdeztem hogy mért nem láttam még soha az anyukáját erre azt mondta hogy ő se ismeri csak annyit tud róla hogy megszülte az apjától kapott pénzt és elment?
Figyelt kérdés
Ezt ti hogy értelmezitek?
Hogy lehet felnőni anya nélkül?
Kicsit kiábrándultam belőle de ő nem tehet erről?
Szerintetek mit tegyek?
2017. okt. 24. 15:02
1/10 anonim válasza:
Nem értem, miért ábrándultál ki belőle azért mert szegénxt az annya elhagyta...fel lehet anya nélkűl nőni. Én apa nélkűl nőttem fel, viszont ő nem elhagyott hanem elhunyt.
2/10 A kérdező kommentje:
De olyan ridegen mondta semmi érzelem nem volt a szemeiben.
2017. okt. 24. 15:10
3/10 anonim válasza:
Sosem ismerte, ezzel a tudattal él már vagy 20 éve, mit bőgjön? Már épp eleget sírhatott érte. Ez van, ezzel kell élni, ettől még lehetett jó élete is.
4/10 anonim válasza:
Valószínűleg haragszik rá vagy már lezárta magában.
Te amúgy robot vagy?
5/10 anonim válasza:
Jézus kérdező. Te sem vagy 100-as. Hogyan közölhetné? Sírjon? Valószínű én is leköpném az anyámat ha elhagyott volna... Tényleg alkalmas vagy egy ÉRZELMES kapcsolatra ha ezért ábrándultál ki belőle mert haragszik és valószínű megveti az "anyját" aki eldobta őt?!
6/10 anonim válasza:
Hogy kellett volna mondania? Parom is leszarja az apjat, sosem ismerte, mert lelepett, az anyja ennek ellenere a mai napig kapcsolatban van az illetovel, egyszer rakerdeztem, nem is akar-e vele talalkozni, mondta, hogy nem, minek, mikor nem volt ott sosem tehat lenyegeben vadidegen. (Volt az anyjanak parja masik, de ugy tudom o nem volt az apja sosem, nem nevelte fiakent meg ilyenek csak szimplan joban voltak.) Tulmisztifikalod ezt a biologiai szulo dolgot. Szazezrek felnonek az egyik szulo nelkul es nem lesz semmi bajuk tole.
7/10 anonim válasza:
Ja, a párom amúgy az anyja egy félrelépéséből lett, bár ő is merte meg rendes apa-fia kapocs volt köztük, mégis anyja férjével éltek együtt születésétől kezdve. Mivel ez nálunk a családban nem "divat", ezért én is ezért ne jöttem volna vele össze?! :D
8/10 anonim válasza:
Hát nehéz az élet ilyen alacsony iq-val megverve, ja.
9/10 anonim válasza:
Jobb ha békén hagyod szegény pasit ha ennyire IQ light vagy....
10/10 anonim válasza:
Ha sosem ismerte az anyukajat akkor erzelem sincs ha 10 evesen m meghalna/vagy otthagyna akkor lenne erzelem mert vele volt 10 evig de igy nincs erzelem sem. Errol nem tehet a srac nem kell belole kiabrandulni . Van sok olyan hogy ott van a szulő de nem foglalkozik a gyerekkel. Nem kell semmit tenni el kell fogadni es kesz. Errol senkinsem tehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!