Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek a Kis herceget? Mit szóltok, ha egy férfinek ez a kedvenc könyve?
Egyébként Coelho-t is hatalmas divat lett utálni, ahogy mindenre rámondani, hogy klisé. Mert annyira bölcs és okos lett mindenki az elmúlt néhány év alatt...
Közben azt látja az ember, hogy mindenki egyre életuntabb és fásultabb. Egy mosolyt nem látni az arcokon, ahogy végigsétál az ember az úton, csak lehajtott fejeket.
@13
A blikket szoktam olvasni. Meg a xfaktort, éjjel nappal budapestet nézni. Jó vagyok?
Imponálna, ugyanis nekem is az a kedvenc könyvem. Nem találkoztam még egy olyan alkotással, aminek minden mondata kincs, és ami minden életkorban elolvasva más jelentéssel bír.
Csodálatos.
Honnan tudjam milyen vagy? És nem is érdekel.
Ez volt az egyik azon kevés kötelező olvasmányok közül, amit nem szerettem, és amiről úgy gondolom, hogy rossz életkorban adják kötelezőnek. Egy középiskolás már jobban értené a mondanivalóját, a szerző sem gyerekeknek szánta.
Nekem egyébként mindegy, mi a kedvenc könyve valakinek, magánügy. Én is szeretek olvasni, de nekem pl. nincs kedvencem, sokat fel tudnék sorolni, amit valamiért szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!