Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szép lányok többsége csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép lányok többsége csak a jóképű csávókkal áll szóba?

Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 20:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Amúgy megteheted, hogy nem szeded az összenőtt, gusztustalan szemöldököd, mert b//zis, de kevesebbeknek fogsz tetszeni. Nekem mindegy.
2017. okt. 22. 21:45
 12/16 A kérdező kommentje:

11

De gonosz vagy.

2017. okt. 22. 23:52
 13/16 anonim ***** válasza:
gonosz? felőlem? semmi érdekem nem fűződik hozzá, hogy ne tarts annak
2017. okt. 23. 00:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Haggyuk már ezt a hülyeséget..múltkor sétáltam belvárosban és több alacsonyabb,ránézésre ratyi emberkét láttam kézenfogva az aranyos barátnőjével,egyik legjobb haverom aki nem adonisz szintén most szedett össze valami helyes kiscsajt..én meg itt vagyok facéran holott mindenki dícsér csak:D
2017. okt. 23. 15:29
 15/16 laci911 ***** válasza:
relativ hogy mi számit szép nőnek legtöbb embernek már egy 7 pontos nő is nagyon szép ...a kinézet csávok csak ennyit tudnak hogy kinézet semmi több azokanőknek kell akik full butak és még hajlando eltartani ...inkább a jobban kereső csávokkal szoktak összeálni mert ugye ők jólkeresnek és nemérdeklik hogy egy bálna férjük hisz pénzeli őket de nem minden nő érdekalapú
2018. máj. 19. 13:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Bármit elvárhatsz, csak ne csodálkozz, ha nem jön össze. Engem ugyan nem érdekel
2018. máj. 19. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!