Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül én vagyok ilyen, hogy csak a komoly kapcsolat és a prostizás jön szóba?
Szerintem jobban kihasználás, ha kihasználod azt hogy valaki olyan nyomorult helyzetbe került hogy kénytelen a testét árulni.
Igaza van #1-nek, sok olyan lány van aki szintén csak kalandot akar. Csak őszintének kell lenni, és akkor tiszta sor.
Nem Te vagy egyedül!
Próbálj meg kialakítani őszinte szexkapcsolatot, hazugság nélkül, főleg, ha "mivel jól nézel ki". Akkor nem kell lennie bűntudatnak!
A prostizást is kipróbálhatod, de úgy gondolom, hogy utána nem fogod jól érezni magad, a személyiségedet tippelve... Az hülyeség, hogy kihasználod a sanyarú sorsát, hisz nem miattad van ott, Te csak segítesz rajta. Kérdezném a kettes választ adót, ha valaki például nem tanult, bla-bla, és "szorult helyzetében" wc-t takarít valahol, akkor bűntudattal kell pisilni a piszoárba? Árulja a testét, ehhh, nem vesét veszel tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!