Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért lehet ez a pasiknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez a pasiknál?

Figyelt kérdés

Ha egy buliba összeismerkedsz egy sráccal, vagy akár randin. Ha 1. napon lefekszel vele akkor utána azt mondja, hogy egy ri.banc ku.rva vagy, ha nem fekszel le vele akkor egy tiniri.banc szűzkur.va.

Elsősorban fiúk válaszát várnám.

l/19

2010. máj. 29. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha az első tali után lefekszel vele, akkor az semmiképp nem jó, nincs értelme.

Ha nem, valószínűleg azért, mert olyan jeleket adsz, amivel azt mutatod, benne vagy a partiban, aztán mégis azt mondod hogy nem. Ez idegesítő lehet. Emellett hogyha lek*váz, akkor az őt minősíti, nem téged.

2010. máj. 29. 18:58
 2/11 anonim válasza:
Sztem ez pasi függő! Aki nem akar komoly kapcsolatot csak dugni akar egyet az mond ilyeneket. Szal ne hagyd magad inkább kúrvázzon le, te úgyis tudni fogod h jól cselekedtél. 18/F
2010. máj. 29. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:
nem mindenki ilyen.
2010. máj. 29. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:

Na látod,ez az a férfi típus,akinek nem adok a véleményére,mert mindegy.Agya mogyorónyi és a nők tiszteletét még hallomásból sem ismeri.

Ha egyszer tényleg találkozol egy FÉRFIval és vársz az első együttléttel,akkor ő nem fog szűzk.urvának hívni,mert szeret és tisztel,téged akar szex nélkül is,nem csak a lyukat a lábad között.Ha pedig eljön az idő és lefekszel vele,akkor nem csak trófea leszel.

2010. máj. 29. 19:01
 5/11 A kérdező kommentje:

már rég nem vagyok szűz...ezért is idegesít a "szűzkur.va"

kifejezés :S de mind1 én se nagyon szoktam foglalkozni ilyen emberekkel, de attól még idegesítő

2010. máj. 29. 19:18
 6/11 A kérdező kommentje:
ja és köszi a válaszokat
2010. máj. 29. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:
ezt csak azok mondják akik csak meg akarnak d*gni. 18/F
2010. máj. 29. 19:36
 8/11 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

Vagyis akik csak megakarnak d*gni, ökmondják hogy "tiniri.banc szűzkur.va.". Ha az első napon lefekszel, akkor az jogos.

OM

2010. máj. 29. 19:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem mindenki ilyen. Tudod vannak normális fiúk is :)
2010. máj. 29. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz az ilyen "úriemberekkel". Egyszerűen csak le akarnak fektetni... Ezeket konkrétan neked mondják vagy visszahallod? Ha neked mondják akkor szerintem rúgd tökön és pofozd fel az illetőt, ha lány lennék nem hagynám hogy ilyeneket mondjanak nekem :)

25F

2010. máj. 29. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!