Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire tartanátok rossz embernek engem?
ezek még inkább hozzájárulnak, hogy egy igazi s e g g f e j legyek. Lekezelő, pökhendi semmirekellő alak vagyok, aki előszeretettel sértegeti azokat, akik túlságosan komolyan veszik magukat. Senkit nem érdekel, hogy mi van velem és engem sem érdekel senki. A magam ura vagyok, azt csinálok, amit akarok mindenkitől függetlenül
Na ez a része a gáz!
Ezt leszamitva kb énis ilyen vagyok ,csak kedves és közvetlen. Sokan birnak.
Van párom ,barátaim és szerettek mar viszont.
n25
Depresszió, utálat kivetítése magadra s világ mechanikájára, emberek elméjének mechanikájára.
Semennyire sem vagy rossz. Tanulatlan vagy és nagyon mélyen érzelmileg, s vágyaidtól távol.
"Lekezelő, pökhendi semmirekellő alak vagyok, aki előszeretettel sértegeti azokat, akik túlságosan komolyan veszik magukat. "
Remélem magaddal kezded a sértegetést. Nem feltétlenül tartalak rossz embernek, hiszen valahogy kezelned kell azt, hogy senki nem kíváncsi rád, ez a bunkóságba menekülés és önmagadnak hazudozás egyszerűen szánalmas. Mindenesetre a te életed, egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!