Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok olyan férfivel, akivel az egész életetek egy nyaralás lenne?
Rólam annyit kell tudni, hogy imádok élni, jókat enni, színházba, moziba járni, sorozatokat nézni, társasozni, síelni, szörfözni, elutazni a világ távoli pontjaiba, vagy csak szimplán dögleni és fetrengeni. Kissé gúnyos humorú, csipkelődős, de belül mély érzésű őszinte ember vagyok. Nem álszenteskedem, nem állok be a sorba, nem robotolok, szarok a társadalmi elvárásokra. Ha már a világ egyik legszerencsésebb emberének születtem, igyekszem kiélvezni a helyzetet.
Olyan partnert keresek, aki hozzám hasonló mentalitású, nem irigykedik, nem álszenteskedik, nem korlátok között él láthatatlan bilincseket gyártva magának, hanem szabad mint én. És itt nem az anyagi helyzet a lényeg, ismerek olyanokat, akik hozzám hasonlóan jólétben élhetnének, mégis reggeltől estig húzzák az igát, gyűjtik gyűjtik a pénzt, de sosem költik el, mérhetetlenül sajnálom őket, az ilyen emberek a legszegényebbek a világon.
Semmi arrogáns hangsúly nem volt benned, mégis az irigyek megszóltak hogy mennyire arrogáns vagy és lekezelő.
Amelyik lány nem akarja élvezni az életet mint te, azzal nem is érdemes járni. Ha nekik már arrogánsnak és lekezelőnek tűnik az ha valaki beismeri hogy élvezi az életet, akkor menjenek csak robotolni tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!