Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok olyan férfivel, akivel az egész életetek egy nyaralás lenne?

Figyelt kérdés

Rólam annyit kell tudni, hogy imádok élni, jókat enni, színházba, moziba járni, sorozatokat nézni, társasozni, síelni, szörfözni, elutazni a világ távoli pontjaiba, vagy csak szimplán dögleni és fetrengeni. Kissé gúnyos humorú, csipkelődős, de belül mély érzésű őszinte ember vagyok. Nem álszenteskedem, nem állok be a sorba, nem robotolok, szarok a társadalmi elvárásokra. Ha már a világ egyik legszerencsésebb emberének születtem, igyekszem kiélvezni a helyzetet.

Olyan partnert keresek, aki hozzám hasonló mentalitású, nem irigykedik, nem álszenteskedik, nem korlátok között él láthatatlan bilincseket gyártva magának, hanem szabad mint én. És itt nem az anyagi helyzet a lényeg, ismerek olyanokat, akik hozzám hasonlóan jólétben élhetnének, mégis reggeltől estig húzzák az igát, gyűjtik gyűjtik a pénzt, de sosem költik el, mérhetetlenül sajnálom őket, az ilyen emberek a legszegényebbek a világon.

2017. okt. 17. 18:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én kipróbálnám milyen lehet úgy élni..jelen helyzetben dolgozok és imádom a munkám..érezni h fontos vagyok :-)
2017. okt. 17. 20:42
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Én ugyanígy élek! Utazgatok a nagyvilágban, a jövőmről már gondoskodtam, most épp a Kahena Black Sand Beachen lazulok! Élj!!!! Jól teszed! 31N
2017. okt. 17. 21:11
 13/15 anonim ***** válasza:
21%

Semmi arrogáns hangsúly nem volt benned, mégis az irigyek megszóltak hogy mennyire arrogáns vagy és lekezelő.

Amelyik lány nem akarja élvezni az életet mint te, azzal nem is érdemes járni. Ha nekik már arrogánsnak és lekezelőnek tűnik az ha valaki beismeri hogy élvezi az életet, akkor menjenek csak robotolni tovább.

2017. okt. 17. 22:16
 14/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem csak a robotolás meg a havaj dizsi napfény létezik... Imádom az életemet, pedig minden hétköznap dolgozom. De emellett rengeteg helyre eljutok így is, van időm a páromra, de karrierem is van. Az a robotolás, amit annak fogsz föl. Magasról teszek a pénzre pont ezért gyűlölöm azokat, akik lobogtatják mások szeme előtt. Akkor tessék támogatni non-profit szervezeteket, tessék jótékonysági projekteket finanszírozni, adományozni abból a rengeteg pénzből, amid állítólag van. Kevés dolgot utálok jobban mint azokat, akik csak magukkal vannak elfoglalva. Megtehetném, hogy utazgassak, megtehetném, hogy szórjam a pénzt de nem teszem, mert nem tesz boldoggá. Hosszú távon senkit sem fog. Ahogy a döglés és fetrengés sem, mert nincs célod. Nincs értelme az életednek. Elveszel, de nem adsz vissza. A karma nagy ribi és előbb-utóbb mindenkit elér.
2017. okt. 17. 22:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Illetve akinek annyi pénze van, az igen is járjon elektromos autóval, szereltessen fel napkollektort, építtessen önfenntartó házat, szponzorálja a környezetében a kulturális programokat, a gyerekek taníttatását. Mert a gazdagságot ebben mérik, nem abban, hogy hanyadjára vagyok xy szigeten mereszteni a s.ggem.
2017. okt. 17. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!