Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem randizni?
Figyelt kérdés
Első randink étterembe volt a második nem tudom hogy hol legyen a mozit azt elvetném mert akkor nem tudnánk elegwt beszélgetni milyen ötleteitek vannak ?2017. okt. 17. 18:47
1/5 anonim válasza:
Mégis hol laktok?
Mert mondanám Pesten a Margit-szigetet, de ha ti Timbuktuba laktok, akkor oda elég macerás lenne eljutni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem második randi simán lehetne mozi, mert az elsőn feltehetően beszélgettetek már elég sokat. Egy romantikus vígjáték alatt simán össze is jöhetnétek, és már egy párként jönnétek ki a vetítésről.
5/5 anonim válasza:
Kérdező-1-2-3-4:
Erről most gagyi vígjátékok jelenete jutott eszembe, amikor a lúzer srác megkérdezi a lúzer barátait, hogy hogyan is kellene csajozni, amikor a szépséggel véletlenül alakul valami és mindenki csak hülyeségeket mond. Hát ez kva jó :D Ezen most tényleg hangosan felnevettem.
Kérdező:
Menjetek el 1 órát sétálni egy kellemes, szép kilátású környékre (pl folyópart), aztán onnan hívd meg őt egy kellemes, csendes, beülős helyre, kezdetnek egy-egy pohár borra és ott beszélgessetek ital mellett másik 2-3 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!