Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Mit ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mit ne?

Figyelt kérdés
Össze szoktunk járni egy lánnyal. Ő már adott párszor jelet arról, hogy "valamit" akar. Nem rég megkérdeztem arról hogy mit szólna ha több lenne köztünk. És jött a szokásos duma: Maradjunk barátok (sic!) Én olvastam olyat ha ezt mondja egy lány akkor mémg a barátja se akar lenni.
2010. máj. 29. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát maradjatok barátok. Kényszeríteni nem tudod semmire...Szerintem hagyd.
2010. máj. 29. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
2010. máj. 29. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Van egy ötletem! Ha más csajokkal is "barátként" foglalkozol vagyis barátkozol akkor hamar ki fog derülni a dolog. Mert ha akar tőled valamit akkor féltékeny lesz és lépni fog, nehogy elhoppoljanak előle. Nem kell mindig a nő előtt csúszni ;) Üdv/23F
2010. máj. 29. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen laza csajok, akik szeretik, ha körüldongják őket a fiúk, élvezik, hogy vannak fiú barátaik, akik epekednek utánuk és azt tudják nekik mondani, ha bepróbálkoznak, hogy "ááá, inkább ne, te egy nagyon értékes ember vag, nem szeretném elveszíteni a barátságunkat..."

És a fiúk persze ezután is kinyalják a seggüket.

Jól írtad: szokásos duma.

Ezek a lányok ilyenek, felhúznak, biztatnak, aztán visszautasítanak, de azért legyetek barátok.

Ismerek olyan lányt, akinek már egész kis háreme van ilyen fiúbarátokból. És nincs párja! És nem szexelnek! Vesztegetik egymás idejét.

2010. máj. 29. 13:49
 5/5 anonim válasza:
Én is ismerek ilyen lányt aki játssza kedveset meg a szende szűzet de mondjuk mikor hívom vagy küldök sms-t vissza sem ír nemis hív stb.
2010. máj. 29. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!