Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az velem mindig hogyha megismerek valakit aki tetszik teljesen szétszórttá válok?
Jajj ne is mondd, ugyanezt éle át jelenleg...:D Annyi dolgom lenne pedig, mindenféle beadandó, szakdoga stb, és mindenfelé járnak a gondolataim, a képét nézegetem hosszú percekig...és várom hogy végre jelentkezzen, pár nap kimaradás is heteknek tűnik.
Pedig nem vagyok ilyen alapból..de ha nagyon tetszik valaki akkor bekattanok én is. És ésszel nem tudok ezen változtatni, pedig magamnak mindig tök logikusan levezetem, hogy miért tök felesleges aggodalmaskodnom..de hát ezek az érzések...
velem is ugyanez van most pedig még csók sem volt csak egyetlen randi de nem tudok nem rá gondolni és csak kattogok hogy mi lesz, miért nem ír stb.
tuti, hogy a szerelemmel kapcsolatos dolog de olyan jó lenne legalább szüneteltetni pár napra hogy pihenjek kicsit :D
sajnos szerintem nincs mit tenni ellene, majd az idő megoldja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!