Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lesz ebből valami? Annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz ebből valami? Annyira szeretném őt!

Figyelt kérdés

Van egy fiú, 2x taliztunk 1 hónapja, mindkettő többórás volt, puszi volt mindkettőnél az elején-végén. Aztán 2 hétig nem tudtunk talizni elfoglaltságok miatt, először miattam, utána őmiatta. 2 hete megírtam neki msn-en, hogy 'ez nekem nem elég hogy párhetente talán talizunk, és másképp képzeltem el.' erre ő olyasmit írt hogy 'jó, nem tud mit csinálni, meló van neki állandóan,meg nem járunk, ismerkedni szeretne még,nem tudja akar-e egyáltalán kapcsolatot akárkivel'. Kicsit kellemetlen volt ez a beszélgetés, de eldöntöttem, lesz*rom.. Csakhogy azóta msn-en már keresett 6x(nagyon keveset voltam fent amúgy, de mikor felmentem, rámírt), ez a beszélgetés után mikor legközelebb msn-eztünk, akkor viccelődtem vele, mondtam hogy 'najó, nem gonoszkodok akkor, bár te is az vagy..:)' kérdezte hogy miért? erre én: 'nem tudom, vagy csak nem akarom elmondani' erre annyit válaszolt, hogy 'jaj, a dolgok szerinte túl gyorsak voltak, és ő csak lenyugtatott, mert több ismerkedési lehetőséget,4-5 talit szeretne legalább előtte'(szerintem kb azt hitte hogy feleségül akarok menni hozzá xD) meg most nemrégen pl rámírt: 'szia, rám se írsz már? amúgy miújság?' zavarja őt hogy nem keresem :) tnap rámírt megint, nagyon sokat beszélgettünk, és egyszercsak megkérdeztem, 'mikor talizunk? vagy ez már msn-es beszélgetés marad midnig?xD' erre visszaírt hogy 'vasárnap?:D'. Ja sms-t is küldött a múlt héten, úgy hogy előtte nem volt pénz a telóján kb 2 hétig.

Mi van szerintetek? nekem komolyan beletörik a fejem ebbe, olyan kusza :) Nem tudom mi van most.. Akar-e egyáltalán valamit? Én nagyon szeretném.. :) Köszi a válaszokat! 16/L a fiú 20

2010. máj. 29. 11:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hülyííííít
2010. máj. 29. 11:22
 2/11 anonim ***** válasza:

figyelj, szerintem neki tényleg nincs ideje most találkozgatni, ha vársz egy kicsit, akkor majd jobb lesz...

Mellesleg ez a szöveget 2, azaz kettő mondatban le lehetett volna írni :D

2010. máj. 29. 11:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg akar valamit:) Lehet hogy eddig tényleg csak elfoglaltságai voltak.
2010. máj. 29. 11:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak, egy kis időtöltés vagy neki az unalmas perceiben, ne képzelj el vele semmit a jövőre nézve, nem gondolja komolyan, ne ringasd magadat hiú ábrándokba, keress mást róla pedig tegyél le. Ha valamit már akart volna akkor tett is volna, de nem érdekli különösen a dolog, ha az ember dolgozik akkor is tudna legalább hetente 1 napon időt szakítani arra hogy megismerjen egy lányt.
2010. máj. 29. 11:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a második meg a harmadik válaszolónak! :) amúgy lehet hogy le lehetett volna írni 2 mondatban, de szerettem volna pár jelet leírni, amiből lehet szintén következtetni :)
2010. máj. 29. 11:31
 6/11 anonim ***** válasza:

találkoztok végül vasárnap? ha igen, mond meg neki, hogy oké, elfogadod, hogy sok a dolga, de ha akar tőled valamit, szánjon rád időt különben nincs értelme..

ha nem találkoztok, akkor felejtsd el mert valóban hülyít. több mint két hét alatt kellett volna tudnia időt szakítani rád.

én drukkolok neked :-)

2010. máj. 29. 11:32
 7/11 A kérdező kommentje:
11:30-as, lehet hogy igazad van, nem tudom... :S miért keres akkor, ha csak időeltöltés lennék neki? miért zavarja hogy nem írok rá msn-en?
2010. máj. 29. 11:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Akar valamit, de hagyd hogy ő vezessen. Úgy látszik a srácelég érett ahoz hogy felfogja egy kapcsolat nem indulhat 2 találkozás után. Legyél tündérke, de ne teperj nagyon várd meg mig ő lép :)
2010. máj. 29. 11:33
 9/11 anonim ***** válasza:
tényleg fura, hogy nem esett neked első randin.. szerintem ez jó jel, vagyis hogy meg akar ismerni, nem pedig 1. randi után ágybavinni én értékelem az ilyen fiúkat :) te pedig hova sietsz? tudod jól, hogy érdekled és ha ő is érdekel téged esetleg nem félhónapos kapcsolatokra vágysz akkor még egy hónapot kibírsz mire összejöttök nem ? :)
2010. máj. 29. 11:42
 10/11 A kérdező kommentje:
11:42-es, nem sietek, ismerkedni szeretnék még, de ez annak sem elég hogy 2 tali után nincs idő ismerkedésre.. Én is értékelem az ilyen pasikat :) Ő is nagyon aranyos, nem beszél a sz.exről sem, stb.. :)
2010. máj. 29. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!