Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet h idősebbek közt kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet h idősebbek közt kéne keresgélnem?

Figyelt kérdés
van még olyan csaj aki kicsi visszahúzódóbb és nem a 18+ kategória? am ismeretségi körömben megértetem magam az idősebbekkel de kapcs.ban ez nemolyan.visszahúzódóbb srác vagyok, rock felé hajlok, átlagos kinézetű, nem szoktam discoba járni de nem vagyok otthon ülős, elkezdtem kondizni is , de ugye a mai lányok olyanok h minden 7végén buli disco, és rajokkal elvannak, én nem leszek raj soha, ez az egy biztos. márpedig jólenne egy olyan lány aki igazán megért és szeret na jó nemleszek nyálas de mégis csak jólenne:) segitsetek pls, bármilyen tanácsot örömmel veszek :) 17f
2010. máj. 29. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Normális lányt ebben az országban nem fogsz találni...Tapasztalat!Nézd meg ezt a kérdést:

www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2010. máj. 29. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
2010. máj. 29. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem szabad ám ilyen kishitűnek lenni. Meg fogod találniakire vágysz, csak ismerkedj, beszélgess. A Veled korú lányok tényleg azzal vannak elfoglalva, hogy egymást túllicitálva ki hasonlít jobban az utcalányokra. Úgy is viselkednek. De kinövik ám. Jó ötlet a pár évvel idősebbek között szétnézni:-))
2010. máj. 29. 11:01
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Elősszöris:

METÁÁÁÁÁÁL!!!!!!! ÉN OTTVOLTAM A METALLICÁN!!!!!!

És most jöjjön a válasz:

Járj koncertekre, keress olyat, aki azért megy, hogy azenét élvezze és nem iszik mint egy ló! Azzal megleszel :D

A segítségért kérlek nyomogassátok a zöld kezecskét :D

2010. máj. 29. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Amúgy az eléggé fiatal lányok között azért ne nagyon keresgélj, mert azok még nem nőttek fel szerintem ehhez még. Abból is láthatod ezt amit leírtál, hogy folyton csak pláza és buli, a 15 év körüliek még ezt csinálják, mert itt még ez a menő, de majd kinövik. Szóval szerintem is inkább idősebb lányoknál keresgélj. 14/L
2010. máj. 29. 19:34
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:), hát keresgéelek keresgélek, de épp tegnap haverommal 18 éves... egy 19éves csaj megalázta elég szépen, 1 csajrol viszont nemitélhetem meg a többit is úgyérzem.
2010. máj. 30. 09:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Talán ha olyan lányt keresnél, aki szintén a rock felé hajlik, és nem a discos vonalat kedveli, több esélyed lenne. Ha valaki tetszik, ismerkedj meg vele, ha kölcsönös a szimpátia, úgyis sikerülni fog;)
2010. jún. 3. 18:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem is olyan minden 14-15-16 éves lány!!! Pl. én sem voltam soha olyan. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor mentem el diszkóba, de csak azért mert nagyon hívtak. Barátommal is egy buszmegállóban ismerkedtünk meg. Még életemben nem ittam egy kortyot sem. Na jó néha egy kis vörösbort, nagyapánál. XD

A Plázákat sem szeretm igazán. Inkább szeretek a szabadban nagyokat sétálni, meg kirándulni.

És barátom előtt nem is volt egyetlen más sem és még most is együtt vagyunk. Júniusban lesz egy éve.

És még eljegyzés is volt.:)

Idén töltöm be a 16-ot. Lány vok.:)

2010. jún. 3. 18:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha úgy tűnik neked, hogy minden korodbeli csak diszkóba jár és rajokkal van jóban, akkor nem a megfelelő környezetben keresgélsz. Persze, hogy ők rajgyerekekkel lógnak, ha egyszer rájuk buknak. Zsák a foltját.

Miért nem olyan helyekre jársz, ahol a te érdeklődésednek megfelelő lányok vannak? Rokkbulik? Igen, ott is szoktak a fiúk-lányok alkoholizálni ugyanúgy, de egy buliban ki az aki nem. Szerintem egy buli a legjobb ismerkedési terep, mert ott mindenki oldottabb. (Nem alkeszok, csak elmentek bulizni..) Persze lehet máshol is. A konditeremben nincsenek hasonló kaliberű csajok? Vagy ott inkább a rajzolt szemöldökű szájkontúrceruzások vannak többségben (a rajlányok)? Biztos érdekel még valami, amelynek megfelelő tevékenységet elkezdhetnél folytatni, és akár ott is.. karatetábor, zongorakurzus, mittudomén.

2010. jún. 3. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!