Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet h idősebbek közt kéne keresgélnem?

Normális lányt ebben az országban nem fogsz találni...Tapasztalat!Nézd meg ezt a kérdést:

Elősszöris:
METÁÁÁÁÁÁL!!!!!!! ÉN OTTVOLTAM A METALLICÁN!!!!!!
És most jöjjön a válasz:
Járj koncertekre, keress olyat, aki azért megy, hogy azenét élvezze és nem iszik mint egy ló! Azzal megleszel :D
A segítségért kérlek nyomogassátok a zöld kezecskét :D

Nem is olyan minden 14-15-16 éves lány!!! Pl. én sem voltam soha olyan. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor mentem el diszkóba, de csak azért mert nagyon hívtak. Barátommal is egy buszmegállóban ismerkedtünk meg. Még életemben nem ittam egy kortyot sem. Na jó néha egy kis vörösbort, nagyapánál. XD
A Plázákat sem szeretm igazán. Inkább szeretek a szabadban nagyokat sétálni, meg kirándulni.
És barátom előtt nem is volt egyetlen más sem és még most is együtt vagyunk. Júniusban lesz egy éve.
És még eljegyzés is volt.:)
Idén töltöm be a 16-ot. Lány vok.:)

Ha úgy tűnik neked, hogy minden korodbeli csak diszkóba jár és rajokkal van jóban, akkor nem a megfelelő környezetben keresgélsz. Persze, hogy ők rajgyerekekkel lógnak, ha egyszer rájuk buknak. Zsák a foltját.
Miért nem olyan helyekre jársz, ahol a te érdeklődésednek megfelelő lányok vannak? Rokkbulik? Igen, ott is szoktak a fiúk-lányok alkoholizálni ugyanúgy, de egy buliban ki az aki nem. Szerintem egy buli a legjobb ismerkedési terep, mert ott mindenki oldottabb. (Nem alkeszok, csak elmentek bulizni..) Persze lehet máshol is. A konditeremben nincsenek hasonló kaliberű csajok? Vagy ott inkább a rajzolt szemöldökű szájkontúrceruzások vannak többségben (a rajlányok)? Biztos érdekel még valami, amelynek megfelelő tevékenységet elkezdhetnél folytatni, és akár ott is.. karatetábor, zongorakurzus, mittudomén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!