Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/hölgyek! Mik azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/hölgyek! Mik azok a külső paraméterek (arc, testalkat, külső tulajdonság), amelyek miatt SOHA nem jönnétek össze egy sráccal/pasival?

Figyelt kérdés
Légyszi ne írjatok olyan közhelyeket, mint pl. "Ha megtetszene a személyisége, akkor az sem zavarna, ha 150 kg vagy 160 centi lenne." Ti sem gondolhatjátok komolyan. Csak azért hívom fel a figyelmet, mert tuti kapnék ilyen válaszokat is. Engedjétek el a fantáziátokat és konkrétan írjatok le részletesen nemcsak olyan általános dolgokat, mint a magasság/súly/alkat/vállszélesség stb. hanem pl. akár a mozgás, mosoly vagy kézfej! Őszintén nyugodtan, mert megígérem felpontozok mindenkit (ha a lepontozástól tartva lennétek polkorrektek ne tegyétek). Ha tudtok releváns képeket, akkor azt is linkeljetek. Ja és egy kort is írjatok pls. Köszi előre is.

2017. okt. 13. 14:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
10... na ja
2017. okt. 13. 15:29
 12/18 Sunshinedoll ***** válasza:
9%

Ha ápolatlan, ha a fiamnak/öcsémnek néz ki (mert túl kicsi, túl kisgyerekes, akármi), túl keskeny ajkai vannak, hosszú a haja, ha súlyosan elhízott (nem kilót írok, mert volt olyan 2 méteres exem, aki 110 kiló volt és nem volt ultrahájas).

Rothadó fog, rossz higiénia, túl átlagos feje van (vagyis úgy néz ki, mint minden második ember egy benzinkúton), ha túl sovány karjai vannak.

Ennyi jut eszembe hirtelen.

2017. okt. 13. 15:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem jönnék össze sosem (és nem is ismerkedem), olyan férfivel, akinek:

- kék szeme van,

- szőke vagy vörös hajú,

- túlságosan kövér,

- vagy, túlságosan vékony,

- ha túl izmos,

- ha túl "nőies" és ez, megmutatkozik vagy a viselkedésében, külsejében, amolyan anyámasszonykatonája.

Ha drogozik vagy dohányzik, agresszív, bunkó, nagyképű,

vagy erőszakos vagy türelmetlen.

Ha túlságosan "sport mániás".

Ha nem ért, legalább minimálisan a villanyszereléshez, asztalos munkához, egyéb kerti és ház körüli munkákhoz.

Ha fél bepiszkolni a kezét.

Ha nem "gyerekbarát".

2017. okt. 13. 16:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Tetoválás

Piercing

Fülbevaló

Egyéb testékszer

Hosszú haj

Raszta haj

Kopasz

Szakáll (hosszú)

Bajusz

Túlsúly

Általános igénytelenség

Nálam alacsonyabb

De hozzátenném, soha ne mondd, hogy SOHA, már én sem feltétlen mondanám, de ezek általában kizáró tényezők nálam a külsőt illetően.

27

2017. okt. 13. 17:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Leginkább az igénytelenség és túlsúly a kizáró ok nálam. Alapvetően az, hogy éppen munkából jön és piszkos a ruhája, vagy koszos a körme nekem nem olyan elrettentő. Természetesen ha mindig mindehova így jár, az más helyzet. Illetve nálam is kizáró ok a nőies öltözködés, meg a nyilvános hisztizés hülyeségeken mint az igaz homokosok. A mélyülepű nadrág szintén taszít. Meg az ecsetfej. Szóval ha úgy néz ki mint egy rossz b..i.
2017. okt. 13. 17:28
 16/18 anonim ***** válasza:
40%
8-as: köszi a félreismerést. Nő vagyok és azért szeretem a testesebb férfiakat, mert lelkileg és testileg is megkapok tőlük mindent, amire szükségem amit, amiket persze viszonzok is. Bízom benne, hogy nem zavar téged az, hogy vannak, akiknek nem copy-paste az ízlésük a tiédhez :)
2017. okt. 13. 19:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Az igénytelenség és az ízléstelen öltözködés mindig is kizáró ok volt.

Itt pedig nem arra gondolok, hogy nem a legújabb divatnak megfelelően öltözködik, mert a barátom sem egy plázaboy, de igényes. Arra gondolok, ha valaki undorító dolgokat válogat össze. Pl. V nyakú, dekoltált felső, amit szerintem maximum a hölgyeknek kellene viselnie, szűk, feszülős naci, vagy a másik szélsőség: a 6x besz**tam naci.

Számomra még a piercingek is taszítóak, de amit a legjobban utálok, az a kis szegecs a szemöldökben. :"D Fujj, na az gyilkos.

22/N

2017. okt. 13. 19:13
 18/18 anonim ***** válasza:

- nálam alacsonyabb (mondjuk 157 cm vagyok, annál annyira nem nehéz magasabbnak lenni)

- nagyon gyerekképe van

- szélsőségesen gebe, kövér (itt a szumóbirkózó testalkatot, elfolyó kövérséget értem, "kicsi" kövér emberek vonzottak már), túlgyúrt

- tipikus sufni börtöntetkók, tetkó az arcon

- ízléstelen öltözködés

- "dinnyét viszek mindkét hónom alatt" járás (ez főleg túlgyúrt karú embereknek jelentkezik mondjuk), nagyon görnyedt járás

- ápolatlanság (zsíros csüngő haj, brutál testszag, nagyon rossz lehelet, kirohadt fogak, ápolatlan arcszőrzet, koszos bőr)

- olyan bőr, ami nagyon durván ragyás és pattanásos

- nem tudom, ez mennyire számít külső tulajdonságnak, de nagyon vékony, feminin hang

- nagyon metroszexuális, feminin öltözködés

2018. júl. 13. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!