Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menjek oda a vonaton ehhez a helyes férfihoz?
22 éves nő vagyok, de mint egy kamasz. :)
Múlt hét előtti héten mentem az egyetemre, és felszállt a vonatra egy **** helyes férfi. Korombeli lehet. Sajnos olyan helyre ült, hogy nem láttam rá(oda menni nem tudtam mert tömve volt a vonat). Sajnáltam, hogy többet nem látom.
Aztán múltkor megint láttam a vonaton, ugyanazon időpontban. Leült mellém 2 székkel(köztünk egy csaj), és mikor felállt, végig bámult.
AZtán ma megint láttam, és megnézett magának. De onnantól már végig a telefonját nyomkodta.
Olyan tekintete van, hogy totál zavarba jövök. Nem az a tipikus fiú akiből 200 klón mászkál az utcán. Annyira megfogott. Ugyanakkor gyáva nyuszi vagyok. Most lett vége nemrég a kapcsolatomnak, ami bár érzelmileg már nem érint, ugyanakkor az ex barátom igyekezett porig rombolni az önbizalmamat(beszólt a külsőmre, megjegyzéseket tett rám és a személyiségemre). Nem sikerült időben kilépnem, és azóta egy visszahúzódó leányzó vagyok.
Hogy vegyek erőt magamon? És ha barátnője van? Sajnos mellé nem tudok leülni, mert alig van hely reggelente a vonaton. Mindenki tolakszik.
Szerintem a leirt viselkedesebol egyertelmu,h bnoje van.
N
nem egyértelmű. én is ugyan azt csinálom mint a srác, abból kiindulva:
-a nők nem szeretik ha a vonaton is nyomulni akarnak rájuk
-úgyis van batátja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!