Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 méteres férfinak van esélye 150-170 centis nőknél?
198 cm vagyok és alacsonyak közül összesen egyszer voltam már 154 centis lánnyal és volt egy barátnőm egy évig, aki 165 cm volt, de ezt a kettőt leszámítva a legtöbb alacsony lány elutasít és jó néhányan mondták már, hogy a magasságom miatt.
Tudom hogy a világ nem csak a magasságból áll, de eléggé rá vagyok fixálódva erre, mert tényleg többször mondták már hogy "nekem túl magas vagy" ismerkedéskor, miközben jól kijöttünk.
Amúgy tudom hogy kell ismerkedni, nem vagyok elveszett, még ha persze egy Casanova csajozó mester sem vagyok. Néhány hónapja ért véget egy két éves kapcsolatom egy 178 centis lánnyal. Most is szereztem a magasságommal kapcsolatban negatív tapasztalatokat hogy ismerkedni kezdtem újra, meg már régebben is elég sokat.
Sokszor kívánom hogy inkább lennék 185-190 cm. (Kérem alacsony és amiatt keserű férfiak ne írjanak rinyálásokat, hogy lehetne rosszabb is nekem. Tudom. De ez a kérdés nem erről szól.)
27/f
# 10
Pedig általában boldog emberek pontoznak le boldogtalanokat, akik frusztráltak és trollkodnak.
Ez a legidiótább kifogás, amit valaha hallottam... Fel nem foghatom, hogy lehet egy férfi túl magas. Számomra ez az egyik legvonzóbb tulajdonság, és nem csak ennél a kérdésnél állítom ezt.
Én 167 cm vagyok, párom 185 körül van, és én imádom, hogy ilyen magas. Biztonságérzeted ad ha megölel, simán levesz nekem bármit a magas polcokról... tökéletes! :D
Biztonságérzet???
Tudtommal a magassághoz nem jár automatikusan profi küzdősport tudás vagy erő, tökösség, önbizalom stb..
A legtöbb magas pasit például egy Golovkin fél ütéssel a tulvilágra küldené.
A pasim ès köztem 42 centi a különbsèg.
Engem nem zavar, őt nem zavarja, így vagyunk jól. Elsősorban, mint ember, szerettünk egymásba. A magasság meg pont nem az, amin változtatni tudunk.
De biztos van olyan nő, akinek ez több gondot okoz, mint nekem.
Utolsó, igen, az előnye, hogy biztonságot ad. Nem kell harcművèsznek sem lennie. Èn heti 5* sportolok, ô "csak" heti 2*, kategóriánkon belül èn sokkal sportosabb vagyok. Magasságomhoz, súlyomhoz kèpest izmos, mègis a játèkos birkózásban úgy összecsomagol, hogy mozdulni sem tudok.
Erre pl a 176 centis exem nem volt kèpes. Magas test/ ahhoz arányos normális, de átlaghoz kèpest nagy tömeg mozgatása azèrt izmokat kíván.
Az erő pedig biztonságèrzetet ad. ( köszönd az evolúciónak)
# 18
És a te 2 volt exed mérvadó, hogy a magasabb könnyebben lebirkózott téged, ezért egyetemes igazság az egész világra nézve, hogy a magasabb az erősebb??
Hallottál már te életedben a kb. 175 centis Mike Tyson-ról, aki nehézsúlyban boxolt általában 190 centi körüli emberekkel?
18 vagyok
1, Egy exemről írtam.
2, NEM arról van szó, hogy a magas egyből le tudna verni bárkit. Nem harci kèpessègekről beszèlünk,
hanem a biztonság ÈRZETről.
( èrtő olvasás nem megy, úgy látom :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!