Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin hogy közeledjek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin hogy közeledjek a lányhoz?

Figyelt kérdés

Nem veszi rossz néven ha egyből megfogom a derekát, vagy akár megcsókolnám? Vagy ezeket hogyan csináljam?^^

Köszi a válaszokat!:)

2008. okt. 21. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát általában ezt még nem kéne,csak akkor ha ő is utal rá!! Meg ha mindkét fél már előtte elég tapasztalt kapcsolatok terén!! Hát ha egyből megfogod a derekát,megcsókolod lehet inkább elijeszted!! Én az első randit úgy képzelem el, h elmentek vhova kajálni vagy ilyesmi,beszélgettek bucsúzáskor ha úgy van puszit de ha célozgat rá meg is csókolhatod! Figyeléd a jelzéseit!!
2008. okt. 21. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
36%

Hogy közeledj... gyalog, vagy tömegközlekedéssel, az autó nagyon környezetszennyező, bicaj meg veszélyes :P

Ilyen marha kérdéseket amúgy meg nem éri meg föltenni, mert nem lehet egy randit lépésről-lépésre megtervezni.

2008. okt. 21. 15:28
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi nektek..^^ oké..én sem lépésről lépésre tervezném..de ez is egy kérdés^^
2008. okt. 21. 15:38
 4/6 rolcsy válasza:
100%

Soha ne tervezd meg az egész randit előre!

Először találj ki valami programot, ne agyalj rajta túl sokat ha el szeretnéd valahova vinni. Olyan hely legyen amit úgy gondolsz hogy tetszene neki (ha már ismered, ha nem, legyen valami kávézó, ahol tudtok beszélgetni), majd jöhet az "Ismerd meg, ismerj meg" szakasz, de VIGYÁZZ!! ne tegyél fel olyan kérdéseket amikre egyszavas választ kaphatsz, vagy legalább ne sokat, mert kérdezz-felelek lesz az egészből, és könnyen faggatózásnak tűnhet. Miközben együtt vagytok, figyeld a reakcióit (kicsit nehéz, de koncentrálni kell) majd apró következtetésekkel is megtudhatod hogy mi az ideálja, esetleg célzásokat is fog tenni. Nyugalom, lazaság, és odafigyelés segíthet rajtad ;)

de ha az sem, írj e-mailt és segítek :D

2008. okt. 21. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
ez eléggé hülye kérdés..
2008. okt. 23. 17:50
 6/6 anonim válasza:
Hát figyelj szerintem ha megfogod a kezét, átöleled természetes dolog ha szimpi a csajszi. Sőt a csók is belefér!:) Lehet nem mindenki gondolja így de személy szerint én igen!
2008. okt. 30. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!