Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek ebbe a helyzetbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebbe a helyzetbe?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan tetszik egy fiú.. én is neki vagyis ugy nézki kihogy én is de nem biztos még :/..de ilyen félősebb :/ nem mer lépni semmit..mit tegyek?:/ ha msn-en mi közbe vele beszélek kitenném msn-képnek? :) az jó utalás rá h örülnék ha lépne ?:) vagy ti mit tennétek ?:)

Köszönöm a válaszokat előre is (L)

2010. máj. 28. 06:54
 1/8 A kérdező kommentje:
csak attól félek hogy kiteszem msn-en képnek és elküld a p icsába :S:S:
2010. máj. 28. 06:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy nem mer lépni,hogy félős? Biztos vagy benne hogy nem azért nem lép mert nem akar?
2010. máj. 28. 06:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Barátnőmmnek mindig mondja mennyire tetszek neki meg amikor vele beszélek akkor is utal rá h jó lenne h együtt lennénk :/ tudom hogy félős mondták már másik is :/
2010. máj. 28. 07:01
 4/8 A kérdező kommentje:
de mondjuk épp ez tetszik benne..de akkor az rosz ötlet h kitenném képnek?
2010. máj. 28. 07:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon gáz, ha az ő képét rakod ki, miközben beszéltek.

Bár... Ki tudja. Ez az emesenen felnőtt korosztály már máshogy udvarol. Talán már a gyereket is az internetről fogják letölteni...

Hajrá!

2010. máj. 28. 07:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne célozgass, ne tedd ki a képét, ne kerülgesd a forró kását

Ha 100%-ig biztos vagy benne hogy tetszel neki, és szeretne veled járni akkor Te hívd el randizni

2010. máj. 28. 07:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Hívd el őt fagyizni a jövő héten. Találkoztok, beszélgettek, megismeritek egymást. A végén lehet puszi is és már sínen is vagytok.

Ha érzed, hogy ő bátortalan, akkor nyugodtan lépj. Meg a végén valami másik nőcske csap le rá, amiíg azon filózol, hogy kirakd-e a képét.

Elhívni pedig nem túl bonyolult. Elmondod neki MSN-en, hogy szereted a frisslevegőt meg a fagyit, és jobb lenne ezeket csinálni vele, mint bent a 4 fal között pötyögni.

Be fog indulni, csak egy kicsit bátorítanod kell.

2010. máj. 28. 11:44
 8/8 A kérdező kommentje:
nagyon remélem!! köszike
2010. máj. 28. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!