Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randit aznap lemondó nők?
Akik aznap vagy még tipikusabban egy órával előtte lemondják a talit valami mondvacsinált okkal, de tényleg ilyenek h meghalt a pók a sarokban és ma van a temetés stb..
Tehát most csak azt a szitut nézzük h ráérne, semmi akadálya megjelenni, nincs semmi más dolga, mégis lemondja.
Azt kérdezem h mitől félnek? Miért nem lehet egyenesnek lenni és tudom tudom nem akarjátok megbántani a másikat, de sajnos pont ezzel bántjátok meg h őszintétlenek vagytok, és az egésszel leirjátok magatokat.
Tudom, hogy ez rosszul esik neked, akar dühit is.
De hidd el, hosszu tavon jobban jarsz, ha egy ilyen lany megkimel attol, hogy rabolja az idödet.
Ha ez többször fordul elö, azert gondolkozz el azon is, hogy nem csinalsz e te valamit, amitöl elmegy a kedvük.
1 órával előtte lemondani a randit pofátlanság. Egyszer történt ilyen velem de visszaírtam a lánynak, hogy én elvárom, hogy ha valaki lemondja a találkát akkor azt minimum 3-4 órával előtte tegye. És azt is mellékesen hozzáfűztem, hogy aki lemondja annak illik felajánlania másik időpontot.
De ha egy csaj lemondja a randit akkor az felejtős mert nem akar talizni. Tök mindegy, hogy mire hivatkozik (behívták dolgozni, segítenie kell a nagyszüleinek stb.).
született már erről elég sok írás,mert elég gyakori eset.
pl férfihang-ha már összejött a randi.
Nem félnek. Vagy közbejött valami, vagy le sem szarnak.
Ne emeld ki a kérdést többet!
Már leírták a lehetséges eseteket az előttem válaszolók. Hasmenés, hirtelen kijött pattanás, bőrhiba, rossz kedv...
Értem én, hogy jól esik, hogy kapsz új válaszokat (szívesen mindenki nevében), de komolyan még mostanra sem sikerült összehoznod egy normális randit, haver? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!