Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csajozzak? Hogyan kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csajozzak? Hogyan kell nyomulni? Ti hogy/hol szoktatok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 22:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
22%

Ha nekem azt mondanád h szúrjam a kis vibrátorommal a fingódat, egyből a tied lennék csodálatossan

Babi néni

2010. máj. 27. 22:22
 2/23 anonim ***** válasza:

Felhívod telefonon-Szia,nagyon csinosak a képeid,mennyi nálad egy óra?-aha-aha-És a komplett benne van az árban?-aha-És mikor tudnál fogadni?-

Ez a legegyszerűbb verzió,ha már ez megy,jöhet a következő lépés:D

2010. máj. 27. 22:24
 3/23 anonim ***** válasza:
Őszintén? Óvatosan...... Nehogy az legyen hogy azt hiszed akar tőled valamit és szembesülsz a keserves valósággal(nekem ez a tapasztalatom)
2010. máj. 27. 22:25
 4/23 A kérdező kommentje:
Hát kösz a sok hülyeséget, nekem barátnő kéne nem ku*va.
2010. máj. 27. 22:26
 5/23 anonim ***** válasza:
sehogy
2010. máj. 27. 22:30
 6/23 anonim ***** válasza:

nagyon nagyon nagyon bonyolult dolog...

nagyon nagyon nagyon egyéni dolog...

nagyon nagyon nagyon nem lehet leírni néhány mondatban...

2010. máj. 27. 23:39
 7/23 anonim ***** válasza:
de azért egy alapverziót leírok...
2010. máj. 27. 23:40
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

sétálsz az utcán meglátsz egy lányt

odalépsz hozzá és azt mondod neki "Szia, megtudnád mondani hogy körülbelül meddig kotlik a császárpingvin?"

erre majd nem tudja mit mondjon de te ezt tudod és ezért a kínos csöndet elkerülendő belekezdesz valamibe, beszélgetést kezdeményezel...

akár lehet az is hogy: "oh anyám ilyen hülye szöveggel se próbáltam még lányt leszólítani. jaj elnézést milyen bunkó vagyok... be sem mutatkoztam <neved> vagyok... aztán innentől csak kérdezgesd hol tanul/dolgozik hobbik szexuális aberrációk stb. aztán mondjuk egy 10-15-20 perces beszélgetés után jöhet a lezárás oh anyám mennem kell de nagyon jól éreztem magam és szeretnék megint találkozni veled, de ehhez szükségem lenne a telefonszámodra:)

2010. máj. 27. 23:48
 9/23 A kérdező kommentje:
De ezt a megszólítást érdemesebb olyan lánynál alkalmazni aki szemezni szokott velem ugye?
2010. máj. 27. 23:52
 10/23 anonim ***** válasza:

nem kell hogy előtte szemezzetek

a lényeg nem a szöveg hanem a magabiztosság... ez viszont univerzális bejön ismerősnél és ismeretlennél is

2010. máj. 27. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!