Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő diplomás mérnök vagyok BP-n és azzal piszkálnak, hogy vehetnék már kocsit, jobban illene hozzám, telne is rá, a csajoknak is jobban bejönne stb. Mit gondolsz?
Durván nettó 300-at keresek, de visszafogottan élek (kb egyetemista életszínvonalon, na jó, kicsit jobban), mert sok pénzt teszek félre. BKV-val járok, meg még bringám van azon kívül. Egy-két jó barátom is, otthon a családom is mondják hogy kellene kocsi nekem, meg néha már csajoktól is észre vettem ismerkedéskor vagy randin, hogy erre elég hamar rákérdeznek. (Nem minden lány, de mondjuk háromból egy azért igen.)
Jogsim van már pár éve, de nem nagyon szeretek vezetni és igazából 30 éves korom előtt nem is akarok saját kocsit.
Most a saját kocsi tényleg ekkora presztízs vagy pluszpont a csajozásban? Azért csak nem, ugye? Én annyira leszarom az autókat ilyen korban még.
25/f
Félreértesz, én nő vagyok, és nekem elképzelhetetlen, hogy beüljek csak úgy, valaki mellé.... eleve nem hiányzik az erőszak, meg franc tudja, milyen műszaki állapotú a kotlája (vannak kívülről csilivili autók, amikbe max akkor ülnék bele, ha meg akarnék halni), meg hogy tud vezetni, egy baleset se hiányzik...
Nyilván, de sokan úgy írják (nem feltétlenül ennél a kérdésnél), hogy kb a kocsi legyen az első, amit a csaj meglát, ergo ők ketten idegenek...
Ha felszínes csajokat akarsz kifogni, akkor tényleg vegyél autót.
A párom is kezdő mérnök hasonló fizetéssel, nincs autója, ellenben diákhitele az van, mégis vele vagyok két éve.
22/L
Az egy-két barátod, a családod és azok a bizonyos lányok hülyék. Budapestre minek kocsi, ha nem kell a munkához és pici gyerekeket sem kell hurcibálni? Ha nincs rá szükséged akkor pénzkidobás és felelőtlenség is, mert fölöslegesen szennyezed a környezetet.
De amúgy megértem a problémádat. Pár éve volt egy szobatársam aki kifejtette, hogy őt mennyire lenyűgözi, ha kocsival mennek érte és királynőként bánnak vele, közhelyek, közhelyek, stb. Hát én meg csak bámultam, hogy hogy lehet ennyire felszínes valaki? Azért is döbbentem meg nagyon, mert azóta is ő volt az egyetlen ilyen lány, akivel összehozott a sors, nem is lettünk barátnők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!