Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól alakult nála a szombat este, iszogattunk, de egy kicsit többet ittam a kelleténél? Többi lent. N23 és F26
Kérdezett a régi kapcsolataimról, az alkohol miatt is elég nyíltan, őszintén elmeséltem neki, hogy az előzőnek azért lett vége, mert eltitkoltam valamit az exem elöl és később kiderült. Megbeszéltük, hogy durva, de azt mondta ő is, hogy ez nem volt szakító ok és sajnálja, hogy emiatt szakítottak velem.
Pár órával később lefeküdtünk egymással és azért volt rossz, mert látszott rajtam, hogy még nem is akarom igazán.
Közben/utána kérdezgette mi a baj, jól vagyok-e... meg is lepődtem ezeken, mert azért nem volt semmi bajom.
Aznap hazakísért, csókkal búcsúztunk el, az este alatt is és után is célzott rá, hogy lesz folytatás.
Nem írt... 2 nap múlva írtam neki egy teljesen semleges üzenetet, ,,szia, ki tudtad pihenni magad?:)" típusút, nem válaszolt rá és letiltott....
Tudom, hogy az alkohol rontott el mindent részemről és az, hogy látszott rajtam, hogy nem igazán akarok vele akkor este ágyba bújni, mégis megtettem.
Facebookon letiltott ugyan, de megvan az email címe, szigorúan 1 db emailt úgy írnék neki, hogy sajnálom, hogy rossz vége lett az estének, próbáljuk megbeszélni, adjunk még egy esélyt az ismerkedésnek.
Szerintetek már semmi esélyem? Ő hiányzik nekem.
Nem azzal rontottad el. Tudod miért? Mert, ha azzal rontottad volna el az ő komoly érdeklődését irántad akkor le sem feküdt volna veled utána. Teljesen mindegy volt neki szerintem, hogy mit csináltál te másokkal, szimplán csak dugni akart egyet. Ha érdekelnéd nem tiltott volna le mint egy óvodás hanem keresne. Ha ott elrontottál tényleg valamit utána megdugott akkor is legalább válaszolna, de nem, egyenesen tiltott.
Írhatsz neki emailt, de szerintem arra sem fog válaszolni ilyen műveletsor után.
Ez egy nem túl jó egyéjszakás kaland volt. Legközelebb majd jobban vigyázol.
Nagyon butácska vagy így a történet alapján.
Meg akart fektetni erről szólt a történet mit nem értesz ezen? Miért futsz utána mint egy pincsi kutya?
Neki nem kellesz.... miért akarsz egy ilyen embert akinek nem kellesz?
Olyan nincs hogy az alkohol rontott el mindent, vagy hogy te.... Ez nem így működik, de persze ezt még nem érzed 23 évesen.
Nem azért tiltott le, mert beszéltél a hibáidról. Hanem azért, mert megkapta, amit akart. Az exeidről is csak azért hallgatott figyelmesen, hogy érzékeny, kedves pasinak tűnjön, te meg szét tedd a lábad. Sikerült is.
Itt nem te vagy a hibás, ha valamit le kell szűrnöd ebből az egészből, az annyi, hogy NEM szexelsz, ha NINCS kedved. Gondolom féltél, hogy különben nem lesz folytatása, ha nincs hancúrozás. Nos, aki csak arra megy, azzal utána sem lesz, de te érzed magad másnap megalázva. Felejtsd el, lépj tovább, és legközelebb légy okosabb!
Hanyadik randi volt?
Mondjuk lakáson tartott randi + piálgatás + megértő kedves pasas eljátszása = tökéletes recept az egyéjszakás dugókapcsolathoz...
Ez elég egyértelmű sajnos.
Ne sajnáld. Ebben nem volt több.
Hidd el, akkor is letiltott volna, ha nem mész fel a lakàsára, de akkor azért, mert nem volt szex. Maximum ha annyira nőhiánya volt, akkor lehet még futott volna pár kört, de nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!