Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szedjem fel ezt a srácot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szedjem fel ezt a srácot?

Figyelt kérdés

Szóval megismertem egy kissé "különleges" srácot... Kémia szakos az egyetemen, phd-ni is ebből szeretne és nagyon nagyon okos - képes lenne egész nap a kémiáról beszélni (egyébként én is)! Szeretni a fantasy könyveket, rengeteg elolvasott belőlük, nekem viszont eddig a legdurvább fantasy amit olvastam a Galaxis útikalauz stopposoknak volt... Most elkezdtem Gaiman könyveit olvasni és nagyon tetszenek. Nem arról van szó, hogy visszautasítanám a személyiségem, vagy hogy megakarnék változni... egyszerűen csak úgy érzem most döbbentem rá mennyire is "kevés" vagyok. legalábbis intellektuális értelemben hozzá képest és most szeretném magam egy kicsit jobban beleásni ebbe a "geek-nerd" szubkultúrába... Szerintetek ez normális, hogy elkezdtem komolyan érdeklődni ezek iránt? Nem akarom azt sem, hogy a dolog erőltetettnek tűnjön neki vagy nekem - egyszerűen szeretném megismerni ezt az "életstílust". Szereti még a japán animéket meg ilyeneket is, ami már tényleg sok lenne nekem, de egy bizonyos szintig szívesen beleásnám magam ezekbe a dolgokba.. Már csak azért is mert tényleg szeretném jobban megérteni őt és a gondolkodásmódját. Ezeken a dolgokon túl egyébként sok közös témát találtunk magunkban és úgy néz ki, hogy én is szimpatikus vagyok neki.

Van esetleg ötletetek arra vonatkozólag, mi tetszhet egy ilyen fiúnak, illetve hogyan lehetnék egy kicsit jobban "nerd/geek"?

2017. szept. 22. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Keep this mindset, you are great ;)
2017. szept. 22. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:
97%

Teljesen rendben van, amit eddig csinálsz, de ne told túl a dolgot. Beszélgess vele minél többet, ha elkezd valamiről beszélni, amit szabadidejében néz/csinál, akkor érdeklődj róla, aztán ha van kedved, akkor meg nézz utána egy kicsit jobban. De csak akkor, ha kedved van hozzá és tetszik neked. Csak a srác miatt nem érdemes olyasmit erőltetni, ami nem őszinte, mert te is belefáradsz, meg ő is megérzi. Nem kell idomulnod egy sráchoz ahhoz, hogy összejöjjetek. Persze, ami tetszik, azt próbáld ki, de nem kell kényszeresen beleásnod magadat az ő érdeklődési köreibe.

Ha meg szeretnél összejönni vele, és úgy érzed, hogy ő ilyen kis félénk srác, aki nem mer kezdeményezni, akkor kénytelen leszel te megtenni az első lépést.

2017. szept. 22. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mikor tetszett egy srác, aki politizált, elkezdtem ilyen témában cikkeket olvasni. Mikor informatikusba voltam beleesve, olvasgattam a prog.hut. Amikor egy magicező fantasyrajongó srácba voltam beleesve, megtanultam kártyázni és elolvastam a szilmarilokat.

Felnőttem, nem hiszem, hogy nyitnám az érdeklődési köröm, úgy érzem eleget tudok, a többi meg nem érdekel.

2017. szept. 22. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy, és ne azért csinálj valamit, mert azzal esetleg fel lehet szedni valakit. Attól, hogy nem teljesen azonos pl. az érdeklődési körötök, még simán kialakíthattok egy jól működő párkapcsolatot. Csupán add önmagad, én sem várom el senkitől, hogy most hirtelen kezdjen el klasszikus zenéről szóló könyveket olvasni csak azért, mert én ezt szeretem. Ha egyébként minden klappol köztetek, megvan a szimpátia és a vonzalom, akkor szerintem tök mindegy, hogy mennyire vagy jártas mondjuk a geek világban. Ha meg akarod őt érteni, akkor az oké, viszont nekem az a tapasztalatom, hogy aki ilyen szubkultúrákban merül el, az sokszor csak szerepet játszik. Egyébként meg a Galaxis inkább sci-fi, mint fantasy.
2017. szept. 22. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
a lexikális tudás nekem édes kevés lenne a nő részéről, főleg mert a filozófia a gondolkodáson alapul, ez a világom.
2017. szept. 29. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!