Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezzek magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek magamnak barátnőt az egyetem alatt?

Figyelt kérdés

Most vagyok elsőéves egyetemista, pár hete kezdődött el a szemeszter. Az egyetemi élet nagyon tetszik, a csoporttársaimmal is jól elvagyok, ám eddig még nem sikerült nekem találni olyan lányt akivel hosszútávon összejöhetnék.Tudom hogy mégcsak az elején vagyunk nagyon de akkor is én örülnék ha már az első évben összejönnék egy hozzám passzoló lánnyal, akár a csoporttársaim közül, akár a karon vagy akár az egyetemi események során. Bulizni nem igazán szoktam járni.

Van aki egyetemi évei alatt jössz össze valakivel? Ha igen, ő neki hogyan sikerült és mit tanácsol nekem?

2017. szept. 22. 10:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
És az szerintetek jó ötlet hogy felsőbbéves vagy más szakon tanuló ismeőseim révén próbálok keresni?
2017. okt. 17. 15:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Sehogy! Hasznald ki ezt az idöt, hogy kötetlenül randizz annyi lannyal, amennyi tetszik es jolesik. Rengeteget tanulhatsz igy, ami kesöbb hasznodra valik... ha közben menthetetlenül szerelembe esel, hat hajra... talan meg müködik is.

... mondjuk en anno abban remenykedtem, ha ezt csinalom, majd megunom, hogy mindig uj csajszival elvezkedjek es majd maradektalanul hüseges tudjak lenni eletem szerelmehez...

33 eves vagyok es eletem szerelmevel elek... de az egyetemista csajszik meg mindig keresik tarsasagomat... en pedig örülnek, ha többször ellen tudnek allni...

2017. okt. 17. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!