Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet úgy jó egy kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy jó egy kapcsolat, hogy külsőre nem jön be annyira a másik, viszont nagyon kedves, és kedveled őt?

Figyelt kérdés
Kell az egy jó kapcsolathoz, hogy a barátom úgy nézzen ki, ahogy megálmodtam? Ha beleszeretek külsőre is tetszeni fog, vagy emiatt sosem lehet teljes a kapcsolatunk? Nagyon megkedveltem a fiút, de nagyon nem az esetem, nem egy rondaság, és viszonylag szép barátnői is voltak, de nekem mégsem jön be. Félek, hogy emiatt mégsem fog összejönni a kapcsolat, pedig nagyon kedvelem őt. Emiatt nem merem rámondani, hogy járnék vele, mert nem akarom őt megbántani. Ti jártatok már olyannal, aki nem volt az esetetek, de attól képesek voltatok beleszeretni és megfeledkezni erről?
2010. máj. 27. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze, lehet.
2010. máj. 27. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha képes lennék beleszeretni az sem érdekelne,ha három karja lenne.
2010. máj. 27. 16:33
 3/10 anonim ***** válasza:
De még mennyire... Én homlokegyenest az ideálomtól ellenkező külsejű pasiba szerettem bele, mert a viselkedése ezerszer jobban megfogott, minthogy a külsejére "koncentráltam volna". 6 éve vagyunk együtt és van egy fél éves kisfiunk. És a szerelemtől valahogy elkezdett megtetszeni a külseje is. :)
2010. máj. 27. 16:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélges vele és majd kiderül...
2010. máj. 27. 16:35
 5/10 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek

hát épp az hogy beszélgetünk sokat, és nagyon kedves, pedig manapság már az is ritka ha valaki értelmesen képes kommunikálni. Kimondottan randizni nem mentünk el, mert félek, hogy végül az lesz hogy megbántom... nem tudom hogy megér-e egy próbát ilyen áron...

2010. máj. 27. 16:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. máj. 27. 16:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Biztos lehet
2010. máj. 27. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben jártam, mint 16:34, csak mi még nem vagyunk együtt annyi ideje. Én mikor megismertem a barátomat egyáltalán nem néztem a külsejét, örültem, hogy van egy fiú, aki törődik velem, aki keresi a társaságom (nem sokkal előtte voltam túl egy szakításon). Nem különösebben tetszett, nem is volt külsőre az esetem, de hevesen udvarolt, sokat beszélgettünk, egymásba Aztán ahogy telt az idő, azt vettem észre, hogy nem is néz ki rosszul, és egyre jobban megtetszett. Mára már teljesen odavagyok a külsejéért is, ma már Őt látom a világ legjobb pasijának ;) Azt hiszem, velem is a szerelem művelte ezt ;)
2010. máj. 27. 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet.

Én most így vagyok. Van egy fiú aki egyáltalán nem tetszett nekem. De aztán mindig kereste a társaságom, udvarias volt, kedves, jókat beszélgettünk. És azt vettem észre, hogy már olyanok jutnak eszembe vele kapcsolatban, hogy "hűű de jól néz ki" :D Múltkor is találkoztunk, és majdnem elolvadtam :D

Szóval lehet ilyen. :)

2010. máj. 27. 18:09
 10/10 A kérdező kommentje:

hát köszi mindenkinek :)

talán szombaton lesz egy randink, úgyhogy lehet történni fog valami:D

2010. máj. 28. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!