Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szemét vagyok?
Randizgattam egy nővel majd az x. alkalom után lefeküdtünk.
2 nappal később találkoztunk és élőben megmondtam neki, hogy én csak ennyit szerettem volna (persze finoman közöltem, nem hidegvérrel). Ott az utcán kiverte a hisztit és ordított velem, hogy mekkora szemét vagyok.
És az ismerőseim is haragszanak rám most. De nem értem. Ha fordítva lenne (vagyis ő dobott volna és én lennék kiakadva) akkor pedig mindenki mondaná, hogy lépjek tovább nem nagy ügy...
Megkerdezed, hogy szemet vagy e, utana meg kiakadsz a valaszokon. :D
Amugy az erzelmi analfabeta az jobb jelzo rad szerintem.
20, most nem arról van szó amit te mondasz. Itt a kérdező csak simán meg akarta fektetni egyszer a lányt, nem baráti szexelős laza kavargást akart.
Amúgy hidd el nekem, hogy bizony élnek olyan elképzelések, ahol a lány nem mondhatja az első randikon, hogy pontosan mit vár a kapcsolattól, mert a pasit ezzel elijeszti.
Na most itt nem a 40 éves érett felnőttekre gondolok, akik nem érnek rá a piti játékokra, hanem a 17-25 évesekre. (Jo persze vannak ebben a korcsoportban is bőven komoly, érett felnőttek, de akik nem azok, közöttük bizony terjednek ezek a hülyeségek)
D azért azt te is látod, hogy a kérdező nem a te általad leírt verzió megtestesítője. Nem azt állítom, hogy nem létezik amit írsz, én is voltam részese baráti szexkapcsolatnak és szerelem nélkül kizárólag olyannal bújtam ágyba, akit a barátomnak tartottam. De a kérdező nem azt csinálta, hogy barátkozott egy lánnyal, akivel végül felforrósodott a hangulat és egymásnak estek, hanem Randizott, azaz udvarolt neki, tette a szépet, hogy elcsábítsa, aztán amikor sikerült megdugnia, nagy tisztességesen közölte, hogy ez az egész kedveskedés, randizgatás arra ment ki, hogy megbszhassalak.
#23: gerinc? Pont az nem volt benne. Ha lett volna, akkor elore kozli es nem x randin keresztul hulyiti.
Nyilvan nem kotelezo jarni, de akkor tudja mindket fel, hogy ez egy egy alkalmas szex.
Előre szokás az ilyesmit közölni. Ha nem közlöd előre, szaralak vagy. Ha nő, ha férfi, tökmindegy.
Én mindig megmondtam mindenkinek, mit akarok. Sok férfinak nem tetszett, hogy nem adtam be a derekam a "csak kóstoljuk meg egymást" szövegre, de tartottam magam hozzá. Amikor alkalmit kerestem, azt is célirányosan tettem. A lány buta volt, hogy nem tisztázta előre a szándékait. Te meg r*hadék vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!