Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelöltem egy "csak látásból ismert" lányt, akibe szerintem beleszerettem, egy közösségi oldalon. OoO?
Figyelt kérdés
...egy ideig nem jelölt vissza, de 1-2 hét elteltével visszajelölt. Mit jelent ez?( meggondolta magát v. mi?)Hogyan adjam tudtára, hogy így érzek? Mivel közös társaságba nem járunk stb. kicsit nehézkes megismerni. Na ez kicsit hosszúra sikeredett, de nem akartam 2 külön kérdést írni emiatt :) .
1*/F
2010. máj. 26. 22:22
12/17 A kérdező kommentje:
:D:D:D
2010. máj. 26. 22:43
13/17 anonim válasza:
A másik verzió se sokkal jobb... Te nem beleszerettél, hanem rágerjedtél. Ami nem rossz, csak nyomulni kéne rá, nem itt égetned magad ilyen vacak kérdésekkel...
14/17 A kérdező kommentje:
hidd el nem rágerjedtem :) . de igazad van, csak nehéz nyomulni egy majdnem teljesen ismeretlen csajra :S. ezt max. dokkolóban lehet csinalni .
2010. máj. 26. 22:45
15/17 anonim válasza:
Ha nagyon kell, akkor kicsit nézz utána mit szeret, majd véletlen fuss vele össze és kicsit beszélgess vele arról a témáról. csak hogy megjegyezze az arcod. Utánna írj rá ott ahol bejelölted és pár levél, majd MSN csere és megy tovább. Nem nehéz ez... Ha meg koccol, akkor ez van.
16/17 A kérdező kommentje:
na végre egy ember aki a csalánozóknál tovább jutott az agyi fejlődésben. thx
2010. máj. 26. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!