Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek is rosszul esne ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rosszul esne ezt megtudni utólag a barátnőtökkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Megtudtam egy két dolgot így tök véletlenül, a párom barátnője mesélte el ezeket akivel egyébként én is jóba vagyok. És viccelődtünk ő meg mondta, hogy na azért hálásabb is lehetnék hiszen neki köszönhetem XYont (párom). Mondom hmmm hogy érted? És mesélte, hogy amúgy a barátnőm nem is akart velem randizni (mert sok ideig fűztem annó de elég sikertelenül) és ő beszélte rá, hogy vegyen komolyan és adjon már nekem is egy esélyt. És ő így "kampányolt" mert ugyebár ismert engem és neki is szimpatikus voltam és szerinte össze illettünk volna barátnőmmel és hát ezért. De amúgy nem akart volna velem mert mások is tetszettek neki akkor. Két éve együtt vagyunk én nagyon szeretem Őt és Ő is engem bár már nincs az a nagyon nagy szerelem mint az elején de szerintem ez természetes, és tényleg nagyon jól megvagyunk és többször is mondta már, hogy mással nem is tudná elképzelni magát, annyira szeret stb. Szóval minden oké. De elég rosszul esett mégis, hogy egyáltalán nem is érdekeltem akkor vagy csak pótlék voltam vagy mittudomén?! Mert nekem már amióta először megláttam csak ő kellett. Amúgy állítólag azt mondta, hogy "nem vagyok az esete" ami extra xarul esik, mivel szerintem nem néztem ki akkor sem rosszul és mindig mondja, hogy mennyire helyes vagyok szóval nem értem mi baja volt. Vajon most tényleg őszintén gondolja ezeket?
2017. szept. 14. 11:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem esne rosszul. Az ismerkedés eleje még nagyon bizonytalan dolog, mert rendkívül kezdetleges képeink vannak egymásról, amik ebben az időszakban rengeteget változnak, csiszolódnak.

Sőt, az, hogy neked "amióta először megláttad, csak ő kellett", igazából a te naivitásodat mutatja csak, mert csak idealizáltál egy vadidegent, és a külseje alapján már rögtön azt hitted, hogy ő az igazi.

Szóval ne becsüld túl az első pillantásokat, általában tévednek.

2017. szept. 14. 12:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Az jobb lenne ha első látásra belédszeret és később rájön hogy tévedett?

Esteünkben első látásra közömbös vagy de ahogy megismert beléd szeretett.

Különben is mit érdekel mi volt? Szeretitek egymást, legyetek boldogok! Mit foglalkoztok a múlttal? Élvezd a jelent és előre nézz!

2017. szept. 14. 13:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Haha, jó kerítőtök volt, azta :DD Örüljetek neki! :D
2017. szept. 14. 13:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez szerintem túldramatizálod. Nyilván tudtad, ha rohadt sok ideje fűzöd, hogy neki nem volt szerelem első látásra. Adott neked egy esélyt, örülj neki!
2017. szept. 14. 15:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Ideig-óráig. Jobb hìján.

2017. szept. 14. 15:52
 16/19 anonim ***** válasza:

15. Oké, lehet ez is. De az is lehet, hogy megismerte és megszerette, és megszépült a szemében. Van ilyen is.

De amúgy is, ha a kérdezőnek az elején ez olyan rohadt fontos lett volna, hogy a párja tartsa őt is az 1. mp-től kezdve veszettül jóképűnek meg csússzon le róla a bugyi, 2-3 próbálkozás után leállt volna a hajtással. Vagy ha nem, és azt hitte, hogy majd a 20. próbálkozás után hirtelen megváltozik a leányzó véleménye, akkor elég naic vagy buta :D.

2017. szept. 14. 15:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Amikor engem mások beszéltek rá randira, sose lett belőle semmi. Örülj, hogy a csajod nem ilyen.
2017. szept. 14. 19:54
 18/19 anonim ***** válasza:

ez itt konkrétan ugyanaz, amikor nőknek írják, hogy problémát generálnak oda, ahol nincs is.

tehát szeretitek egymást, jól megvagytok, együtt képzelitek el a jövőt, és most ezen megy a durci.

2017. szept. 14. 23:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy beléd szeretett.

Ne kattogj ezen!

Más tetszett neki, de végül mégis beléd lett szerelmes, és téged választott.

21/L

2017. szept. 15. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!