Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki 1.5 hete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki 1.5 hete szakítottatok a barátjával, találkoztunk elmentünk moziba, minden nagyonjóvolt előtte még sétáltunk meg nagyon jól éreztük magunkat meg minden? . Többi lent.

Figyelt kérdés
A végén amikor hazakisértem megcsókolt de nagyon érzelmesen. Nagyon jóvolt.ez volt hétfőn.. ma rámírt hogy ez neki nemmegy mert állandóan rá gondol.. de 100 h nemfognak összejönni mert a csávó pesti ő meg kb 2órára lakik pesttől,ahol én. És azt mondja h nagyon jól érezte magát,de neki ez most nem megy.. Én megértem,de nincs mégis valami mód vagy vmi amit mondhatnék neki és amivel enyém lehetne,mert nagyon jó vele és nagyon összeszeretnék vele jönni. Vmi tipp?
2010. máj. 26. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem legyél türelmes. Ha ennyire kell ez a lány akkor várj egy kicsit amíg feldolgozza a szakítást. sajnos ez egy hosszabb folyamat nem 2-3 hét. Ha támogatod akkor lehet esélyed, hiszen bejössz neki, mert megcsókolt.:)

Kitartás

24L

2010. máj. 26. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. máj. 26. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:

+1 :)

addig is legyél vele kedves.nem túlságosan nyomulós.csak segítőkész,és kedves..szüksége van a támogatásra amíg feldolgozza.

2010. máj. 26. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:

csak a türelem a megoldás. nyilván senkinek nem könnyű egy szakítás, és 1.5 hét az nagyon kevés, biztos hogy beletelik egy kis időbe amig túlteszi magát a csávón.de ha türelmes vagy, hiddel, hogy értékelni fogja és meglesz az eredménye ;)

16/L

2010. máj. 26. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Türelen énis ezt tudnám ajánlani. De ezen kívül még mást is. Beszélgess vele,vigasztald meg,mutasd meg neki,hogy igenis te gondolsz rá,még akkor is ha a másik pasit szereti még mindig. Legyél vele nagyon kedves és barátságos. Mindig legyél aközelében,ha szükség van rád,de azért trtsd be a megfelelő távolságot. Yah,és ne siess el semmit,mert ha még mindig őt szereti,akkor könnyen visszaijed.
2010. jún. 7. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!