Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedni szeretnék ötletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedni szeretnék ötletek?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok. Ismerkedni szeretnék, de nem tudom hol tudnék. Munkahely kizárva, kocsival járok így utca, tömegközlekedés is...egyéb ötlet??

Jah és komoly kapcsolatot szeretnék nem kalandot.

2010. máj. 26. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Barátokon keresztül vmi?
2010. máj. 26. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Társkeresővel próbálkoztál már?

Gondolom szórakozni se nagyon jársz, pedig azért ha normális helyre mész akkor vannak ott normális emberek is:)

De amúgy ott ismerkedj ahol tudsz...

2010. máj. 26. 20:24
 3/9 A kérdező kommentje:

Barátokon keresztül nem nagyon tudok, mert nincs olyan aki tetszene, illetve aki olyan volt vele próbálkoztunk, de nem jött össze..

Szórakozni, de hova, mert discoba szerintem nem lehet...hát most lövésem sincs.

Társkeresőn ismertem meg az ex vőlegényem, de nagyot csalódtam most így nem igazán szeretném újra igénybe venni...de még az is lehet..Várom még a válaszokat.

2010. máj. 26. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem a barátaid közül, hanem rajtuk keresztül. Hol laksz egyébként?
2010. máj. 26. 20:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Pest környéke kb. 10 percre Újpesttől. A barátokon keresztülre mondtam,hogy nem sok esély van sajnos.
2010. máj. 26. 20:49
 6/9 anonim ***** válasza:
hétvégén menj ki margitszigetre pl
2010. máj. 26. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Túrót! Menj el fesztiválozni, itt a nyár!
2010. máj. 26. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:

internetes társkereső?

millió férfi van fenn, tízszer több, mint amennyi nő

ott elképesztően jók az esélyeid

ha naponta nem kapsz 30 üzenetet, akkor egyet se

regisztrálsz és csak válogatnod kell

sok a hülye, de normális is akad szép számmal, mint mindenhol

Budapesthez közel élsz, a legjobb helyen. Ha az agglomeráció 1.5 millió férfija közt nem találsz párt, akkor sehol.

Szórakozóhelyek, nem csak disco, fesztiválok, koncertek, bulik, Margit-sziget, tömegközlekedés, városi séták, ki kell szállni a kocsiból néha, mert úgy el vagy zárva a világtól. És mosolyogj arra, aki megtetszik és keresd a tekintetét, egy kifejezéstelen arcú nőnél nincs taszítóbb.

2010. máj. 27. 23:50
 9/9 anonim ***** válasza:
miitt.hu
2014. aug. 2. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!