Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most hogy csináljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akinek már kb 5 hónapja udvarolok. Énis tetszettem neki, minden ment a rendjén, csak volt pasija és ezért nemsikerült összejönnünk. Deh azért voltak dolgok ;) Nah most kicsit kiakasztott, és kb 3 hétig nemnagyon beszéltünk. De most rájöttem, hogy még mindig szerelmes vagyok belé, és most megint hajtok rá. Engedi, hogy hajtsak, meg nemtom, szerintem nem megy azért olyan rosszul, csak már nem tudok neki mit írni msn en:S már mindent tudok róla, és ha meg olyanra kerül a sor, hogy bókolok neki, akkor meg csak nevet, szal mondom neki h deszép vagy ezen a képen, akkor ő csak annyit mond, hogy: "Nemis :D:D" és akkor persze mondom h de igen, de ettöl szerintem nincs úgy elragadtatva, pedig ha régen mondtam ezt neki akkor meg ilyen volt hogy: "jajj ne izélj már :$:$ tenézel ki jól nemén :$" Most nem tudom mit mondjak vagy tegyek, hogy újra összejöjjünk. Suliban aza gond, mindig a barátnőivel van, ésha megprobálnám elhívni valahova, szerintem aztmondaná h most nemá meg minden. Meg régen is azért nem sikerült túl sokat együtt lennünk, mert félt h mit fognak róla gondolni, hogy vagy pasija, közben meg velem kavar. Tudtok segíteni? :S
2010. máj. 26. 19:46
 1/8 A kérdező kommentje:
am 15/F
2010. máj. 26. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Most? ..mert ott van melletted?
2010. máj. 26. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
msn-en írd neki,h talizzatok valamikor sulin kívül
2010. máj. 26. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Élőben még nem is láttad, nem igaz? :D

Állj le ezzel a negatív punci felfogással, hogy biztosan azt mondaná, hogy nem. Igenis tessék beszélgetni hívni az iskolában is, különben nem juttok semerre.

Az MSN nem helyettesíti a valóságot, és egyszerűen nem hiszem el, hogy főleg ilyen sok idő alatt nem akadt kihasználható alkalom, amikor beszélhettél volna vele, de ha nem is, legrosszabb esetben akkor is te kezdeményezel beszélgetést ÉLŐBEN.

F/16

2010. máj. 26. 19:52
 5/8 A kérdező kommentje:
aza gond, hogy mondom van pasija, meg másik városban lakik, és nem nagyon tudunk suli után találkozni, pláne hogy nemis egy időben végzünk (én végzek később :S) és megy a busza.
2010. máj. 26. 19:53
 6/8 A kérdező kommentje:
osztálytársam amúgy :D:D
2010. máj. 26. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, te azt írtad, hogy volt pasija.
2010. máj. 26. 20:07
 8/8 A kérdező kommentje:
bocsi, hát még mindig van pasija
2010. máj. 26. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!