Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen jó randihelyszín van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jó randihelyszín van a mozin kívül?

Figyelt kérdés
2017. szept. 3. 00:56
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Miért? A mozi az jó randihelyszín?
2017. szept. 3. 02:06
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
A mozi fassag. A randinak az a lenyege, hogy megismerjetek egymast. A moziban 1.5 - 2 oran keresztul kussban neztek egy filmet. Semmi ertelme.
2017. szept. 3. 02:46
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
mi paneltetőn randiztunk :)
2017. szept. 3. 08:19
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Egy séta tulajdonképpen akárhol, ahol azért nincsen nagyon nagy tömeg, nekem a piknik is tetszik, de el lehet menni akár kutyátsétáltatni is. Lehet picit kirándulni, várostnézni vagy pl. kilátóba. Én szeretem az ilyen állatkert, arborétum, vadaspark, vidámpark dolgokat is. Valamint nekem a mozi is tetszene. Én egyedül az ilyen "beülünk egy étterembe/kávézóba" randikat nem bírom...oké, hogy meg kell ismerni egymást, beszélgetni kell, de nem értem, hogy miért jó az, ha leülünk egymással szemben és akkor jönnek az ilyen alap kérdések, hogy "és te mivel foglalkozol?" stb., amiket nyilván meg kell beszélni (főleg, ha egy kvázi idegennel találkozol, bár én inkább csak olyan emberekkel megyek el szívesen, akiket már ismerek suliből vagy munkából vagy egy barát kapcsán), de én kb. úgy érzem magam ilyenkor mint valami kihallgatáson vagy állásinterjún...Teljesen természetellenes, mű és erőltetett az egész. Szerintem sokkal jobb, ha van egy közös program, ahol jól érzitek magatokat és közben lazán, természetesen tudtok egymással beszélgetni, majd utána már ugyanúgy be lehet ülni valahova iszogatni vagy enni valamit.
2017. szept. 3. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
A mozi első randin szerintem se nyerő. Harmadik- negyedik randinak viszont jó lehet, ha kiderül egy filmről, hogy mind a ketten meg akarjátok nézni. Nekünk pl.egy koncerten volt az első randink. Nem így terveztük, spontán ötlet volt, hogy elhívom a pasit. (Eredetileg másnap lett volna az első randink.) A második randin hegyet másztunk. Bármilyen program jó lehet a termèszetben. De jó randi lehet az is, ha játszotok valamit. Biliárd, csocsó, darts, bowling. Ha van a közelben vár, kastély, az is szép környezet. Többedik randinak még a múzeumot javasolnám. Vagy nézd meg, van-e valami alkotóház a közelben, ahol lehet festeni, agyagozni, rajzolni, stb. Vagy mehettek fürdőbe is. Versenyezhettek az úszómedencében, lazulhattok az élménymedencében vagy a szaunában.
2017. szept. 3. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!