Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy srac (24 eves) a nyaron ismertem meg, belettunk mutatva egymasnak. Sokat talalkoztunk, beszelgettunk. De sajnos o nagyon messzire lakik es csak dolgozni volt itt. Jol ereztuk magunkat egyutt le is fekudtunk parszor. Majd mikor visszament ereztem hogy vege lesz. A meglepo, hogy azota mindennap beszelunk ennek lassan tobb mint egy honapja, mindig valami aprosaggal ramir, persze hogy ne erezze hogy nem erdekel szoktam en is keresni. A kerdesem az lenne, hogy miert ir? Megfoghattam ennyire? Nem hiszem hogy unalomuzes celjabol, annyira nem valasztekos a beszelgetes. Sot 2 varos kozott is ingazik biztos talalna kozelebb not. Megsem ertem, akkor miert nem talalkozunkk? Lehet a tavolsag az akadaly szamunkra?2017. szept. 2. 07:27
1/1 anonim válasza:
Mindkét ok lehetséges (39F). Meg kell kérdezned tőle, nyilván kedvesen. Gondolom a válasza szerint tudni fogod, hogyan állj hozzá.
Egyébként az én párom 250 km-re élt, és egyszerű Facebook-ismeretségként kezdődött. Még csak nem is tetszett különösebben, pusztán csak néha beszélgettünk, szóval barátnak tekintettük egymást. A dolog akkor változott meg, amikor arra jártam, és találkoztunk, személyesen jött a szikra, és addigra eléggé meg is ismertem ahhoz, hogy már ne érjen meglepetés. A távolság nem volt akadály, ideköltözött (egy év távkapcsolat után).
Szóval ebből még bármi lehet. Csak szerelem is legyen, gondolom anélkül te sem tartanád érdemesnek a dolgot a komoly kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!