Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívtam egy lányt randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívtam egy lányt randira Tinderen, de már 3 napja nem válaszol. Most ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Szóval a lány nagyon szimpatikus nekem, és azt hiszem én is neki. Beszéltünk egy darabig (nem túl sokat), de nem vagyok annak a híve, hogy kibeszéljünk mindent neten aztán személyesen meg nincs már téma. Ezért gyorsan kaptam rá és elhívtam.

Azóta semmi válasz. Annyira hülyén érzem most magam.

Még annak is jobban örülnék, ha elutasítana mintsem vissza se ír. 22/F

2017. aug. 31. 21:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az ilyen oldalakon ebben a korosztályban nem nagyon szabad semmi jóra számítani. Ha esetleg mégis akkor az inkább legyen kellemes csalódás. Ahogy írták előttem olyan konkurencia van az ilyen oldalakon, hogy csak na! :(
2017. szept. 1. 00:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Szóval ne vedd komolyan, hanem inkább valamiféle bónusz lehetőségnek, hátha mégis beakad valami alapon.
2017. szept. 1. 00:11
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
Megijedt, illetve annyira mégsem gondolta komolyan. Ilyenkor én megírnám neki, hogy nemmel is lehet válaszolni, nincs belőle harag vagy bármi. Ha valakit elhívok, általában konkrétumokkal állok elő, nem azt kérdezem, hogy van-e kedved találkozni valamikor, hanem mondok egy időpontot, amire könnyebb válaszolni is. Mondhatja, hogy nem ér rá, és máris kevésbé kellemetlen neki. De ha nem ajánl fel alternatívát a találkozóra, vehető nemnek a dolog.
2017. szept. 1. 13:08
 14/16 A kérdező kommentje:

Visszaírt a lány és pofátlan módon lekoptatott. Ezzel a válasszal jött: "Mit képzelsz magadról, hogy zaklatsz engem? Jobb dolgod nincs?"

Csak egy randira hívtam el :/

2017. szept. 7. 22:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Fúú, ez nagyon durva. Ezek tényleg nem normálisak! Lehet én is pont kifogom, de rengeteg érzéketlen nő van manapság tapasztalatom szerint. Tisztelet a kivételnek! Pedig nem vagyok nagyon nyomulós, és megválasztom, hogy kinek írok, azaz azért nem totál ismeretlenül. Akkor sem zaklatom, hanem egy kedves lényegre törő kérdéssel kezdek és ha olyan a válasz, akkor többet nem zavarom.
2017. szept. 8. 14:10
 16/16 anonim ***** válasza:

"Mit képzelsz magadról, hogy zaklatsz engem?

Nah ezért nem kell elhívni 1et se, ujjazza magát, meg teremtsen magának birodalmat azt kész, vagy ha máshogy akarom kifejezni magam: hagyd, had dögöljön meg a saját szrába...

2019. okt. 23. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!