Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátnő tartása sok pénzbe kerül, akkor mivel rosszabb prostituálthoz menni?
Vannak kivételek, de most általánosságban beszélve a többségről.
A nők elvárják, hogy nekünk férfiaknak legyen pénzünk, mi hívjuk meg mindenre, randin mi fizessünk, aztán a végén még ha fizettünk is, akkor is lehet úgy dönt, hogy nem akar többet.
De ha mégis, és kialakult a kapcsolat, akkor is a férfiaknak kell fizetni többnyire mindent, mindenhova vinni a nőt, wellness, stb. Venni neki ajándékot. Ez mind sok pénzbe kerül, és még ez után sem kizárt, hogy valamiért bedurcázik és lelép, rosszabb esetben még magával visz valamit, ami nem is az övé.
Fizetni kell, mint valami fenntartási költség. Mint egy autó havi fenntartási költsége, vagy egy kutyáé (kutyaeledel, stb).
Ez mivel különb annál, mint ha prostituáltat fogad az ember?
A leírt típusú nőhöz képest tényleg semmivel nem külön a prostitúció, én szoktam a pasiknak nőként is ajánlani, hogyha ez a típus a zsánerük, meg ha ők egy kapcsolatból annyit látnak, hogy dugni akarnak és min. Selena Gomez külsejű nő kell nekik, de csodálkoznak, hogy azok meg elvárnak dolgokat, inkább menjenek prostihoz. Mindenkinek jobb úgy.
Viszont azért a nők többsége nem ilyen. A környezetemben egy-két nőt ismerek csak, aki ez a típus, hogy elvárja a kacsalábon forgó palotát is, de azok tényleg olyanok is, és aki ezek miatt bőg, az megérdemli kb. A többség nem ilyen, mi is költünk a párunkra, nem várunk el luxust (kiv. ha az annak számít, hogy az első randin a pasas ajánlja fel, hogy fizesse a 200 Ft-os kávét/kólát/vizet, de az sem elvárás, hanem jó pont szinten), cserébe gondoskodunk a párunkról, szívesen főzünk-sütünk-mosunk stb. rá, éreztetjük vele, hogy szeretjük, programot szervezünk.
Attól mert te pénzéhes bulákat fogsz ki attól még vannak még normális csajszik. Barátnőm esetében én fizetek többet, de hát miért is, mert kétszer annyi a fizetésem. Sosem voltam ruppos, közös kasszán vagyunk ő is belead én is beleadok, nekem így a jó, mégis egy férfi legyen dominánsabb e téren is.
Mivel jobb egy prostinál egy barátnő?
Hát finomakat főz, még ha tudok is ez a teher nincs rajtam, vezeti a háztartás nagyobb részét, kölcsönösen szeretjük egymást, kevesebb az esélye nemi fertőzésnek, meg hát nincs az az érzetem hogy tejfölös vödörbe teszem be. Hirtelen szerintem elég indok, hogy miben jobb egy barátnő egy prostinál. De szomorú hogy minden nőt csak egy lyuknak nézed.
Amúgy arról meg, hogy minden nő akkor jár jobban pénzügyileg, ha párja van... hahahahaha. Nálunk a cégnél több vezető pozícióban levő nő van, mint férfi, és egyik sem a magam felszopom-fajta. Az egyiknek a párja most konkrétan munkanélküli.
Én meg ugyan nem vagyok vezető pozícióban, de nőként többet keresek a péromnál. Ennyit erről. Csak gondolom, itt is az a helyzet, hogy a kérdező nulla vagy borzalmas személyiséggel, szar humorral, 3/10-es külsővel topmodelleket keres...
Akkor ezek szerint ennyire elenyésző a házasok száma a szinglikhez, hogy megfordította a statisztikát? Kizárt.
Ugyanis köztudott, hogy a nők átlagéletkora több, mint a férfiaké. (ebben benne van mindenki)
Értek én mindent, amit írtok, csak azt nem értem, hogy attól, mert egy nő szép, miért kell elvárnia a pénzt, vagy legalábbis miért kell mindig a sok udvarlója közül a pénzesebbet választani.
Szerintem nem ez kéne, hogy fontos legyen!
Azért, mert az a nő, akit ált. a pasik szépnek látnak (sajnos a férfiak többsége a sminkeletlen modellt tartja az átlagnak, a tényleg átlagot meg a "talán részegen ráfanyalodnék, hogy dugjunk, és legyen baromi hálás érte" kategóriának), nem a semmiből szép, hanem elég sok pénzt költ rá. Nyilván olyan férfit keres, aki mellett fenn tudja ezt tartani, és nem jut kevesebb magára, mint addig.
Plusz te cserébe mit tudsz nyújtani, ha pénzt nem? Azt, hogy kedves vagyok, mert nem ütök nőt, hagyjuk, mert az írásod alapján minden vagy, csak kedves nem.
"Plusz te cserébe mit tudsz nyújtani, ha pénzt nem? Azt, hogy kedves vagyok, mert nem ütök nőt, hagyjuk, mert az írásod alapján minden vagy, csak kedves nem."
A nők amúgy is lebarátzónázzák a kedves pasikat, szóval az, hogy nem vagyok kedves, már eleve jó pont. És még van bőven egyéb indok, de nem ide tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!