Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetnék szexisebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék szexisebb a férfiak szemében?

Figyelt kérdés

22 éves nő vagyok.

Külsőre átlagos, bár kicsit feltűnő, mert hatalmas, hullámos hajkoronám van.

A lényeg, hogy hiába öltözöm csinosan, vagyok kedves, a korombeli srácok nem figyelnek fel rám.

Ha elmegyünk egy társaságba, biztos, hogy nem én vagyok az, akivel ismerkedni akarnak. RENGETEGSZER próbáltam. Nekem kell oda mennem és szóval tartanom a fiúkat-lányokat, vagy teljesen egyedül maradok.

A legnagyobb belémrúgás az volt, hogy az első exem majdnem megcsalt egy könnyűvérű lánnyal, a másik exem meg mellettem ismerkedett más lányokkal.

Hiába kérdeztem őket, szerintük én egy tündéri lélek vagyok, és nincs még egy ilyen lány, kedves, megértő, humoros, és ritka. Mégis, valamiért túl "jó kislány" vagyok.

kezdem feladni. Hiába nézek szexin, próbálok szexin viselkedni, konkrétan kívülről én egy 22 éves kislánynak nézek ki, és nem azért, mert babaarcom lenne.

A testi adottságaim jók, c-s mellek, nagy fenék, izmos alkat(sokat edzettem), tehát még ez sem lehet baj.

Az arcom nem a legszebb, de sminkkel próbálok javítani rajta.

Facebookon ha bejelölök valakit, mert tetszik, szimplán nem jelöl vissza, még az se aki ISMER.

Megkérdeztem barátnőket, családot, és senki nem érti.

Hiába nézek magamba, két okot látok: önbizalomhiány és nincs bennem meg az a kis "rosszaság".

Már ott tartok, hogy inkább leszek valami ledér leányzó.

2017. aug. 31. 10:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, küldj legyszi egy alakos képet, arc nelkül. Vagy ha gondolod arccal. Legy egy kicsit rossz kislany, meg kevesebb sminkkel. Bar en anelkül is szivsen ismerkednek veled...😊

F.

2017. aug. 31. 20:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, küldj képet magadról privátban, akkor meg tudom mondani, hogy mi lehet a baj, de vigyázz, mert nem kímélek.
2017. aug. 31. 20:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Ismerkedj velem, én nyitott vagyok rád. :)

(és még hűséges is :P)

2017. szept. 5. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!