Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számít nektek a lány tanulmányi eredménye? és mi számít egy lányban? Miért tetszik valaki?
elsődleges, hogy kulturáltabb legyen nálam, és okosabb.
elvégre magamat kiegészítő társat keresek.
20f
értem:)
és mi tetszik egy lányban? mitől tetszik? :D
Szerintem nem a tanulmányi eredmény az, ami meghatározza, hogy ki tetszik egy másiknak. Inkább az intelligencia... És a kettő bizony szinte köszönőviszonyban sincs egymással... Hiába tudod a kör egyenletét legmélyebb álmodból felébresztve is, ha mondjuk nem tudsz kötetlenül beszélgetni vagy nincs benned cseppnyi empátia sem.
Mindig figyelj arra, amit egy pali mond, akkoris, ha nem annyira érdekel, mosolyogj sokat, azt szeretik. :)
20/L
Nos az nem mérvadó ha a lánynak jobb a tanulmányi eredménye. találkoztam színötös lánnyal, aki egy egyszerűbb következtetést nem tudott felépíteni. De volt kettes tanuló is, és majdnem úgy gondolkodott mint én(jómagam mérnökhallgató vagyok, eléggé racionális).
Szerintem legyen életrevaló, legyen egy picit szkeptikus, és legyen célja. Ha ez megvan akkor már félig nyert ügy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!