Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejelöltem egy csajt facen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelöltem egy csajt facen, nem ismerem, de külsőleg tetszik. Rá kellene írnom? Amúgy kínai a csaj.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy megláttam az egyik ismerősöm közt ezt a Kínai csajt. Külsőleg nagyon tetszik. Itt tanult Magyarországon egyetemen. Én is odajártam, szóval egy területre specializálódtunk.

Úgy voltam vele, bejelölöm, lesz ami lesz. Ma láttam, hogy vmi képet kitett...szóval láthatta, hogy bejelöltem, de nem igazolt vissza, de nem is törölt...Mit kellene most csinálnom ? Ráírni ? Az a baj, hogy szerintem magyarul nem tud, itt angolul voltak tuti az órái vagy nem tudom...Én nem beszélek angolul csak németül amit ebben a helyzetben nem tok használni.

Mit tanácsoltok ?

2017. aug. 27. 13:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10. Juj. Juj. Facepalm. Juj. Erre ennel tobbet keptelen lennek reagalni, hiszen azt sem erted ezek szerint, hogy mit jelent az a szo, hogy "ismeros".
2017. aug. 27. 15:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Tudom mi az az ismerős a valóságban és mi az ismerős a Facebookon. A két terep ezen fogalma nem fedi egymást....a valóságban az az ismerősöd akit ismersz, Facebookon meg az akit VALAMI miatt ( bármi) visszajelölsz
2017. aug. 27. 15:21
 13/16 anonim ***** válasza:

En se szoktam torolni ha bejelol valaki, mert regebben ha toroltem akkor voltak akik ujra bejeloltek. A masik meg azert se torlik az emberek a) udvariasságbol h ne bantson meg vele b) majd azt mondja ra h nem vette eszre mert sokan kuldenek de továbbra sem fogja visszaigazolni h ismeritek egymast

Vagy leszolitod v irsz neki, mindegy h melyik de legalabb kapsz valaszt a kerdesedre (ha irsz es nem kapsz választ akkor azis valsz tehat ne ird ki megint ide h miert nem ir vissza) es hamar tovább tudsz lepni.

2017. aug. 27. 15:27
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
12# Tipikus kanos gyökér felfogásod van, na ezért nem írnak vissza a lányok. Nekem a Facebook ismerőseim a valóságos ismerőseim. Nincs olyan, hogy valakit visszajelölök bármilyen okból. Nem ismerkedem ott, mint ahogy a lányok 95%-a sem, nem tudom, mit olyan bonyolult ezen felfogni.
2017. aug. 27. 16:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Értő olvasás versenyen inkább te ne indulj 14. 7es alatt külön kifejtettem hogy azért vagyok felháborodva mert tök normálisan írom ami megérdemelne legalább a nemleges választ. Persze húzzuk elő megint az "ok-okozatot felcserélő kártyát" azaz " azért nem írnak vissza mert ha nem írnak vissza rosszul viselem és ha rosszul viselem a válaszmentességet akkor nem is érdemlek választ."...látod mekkora zagyvaság ez a logika, mielőtt engem kiáltása ki értetlennek a saját felfogás ódát fejleszd
2017. aug. 27. 19:12
 16/16 anonim ***** válasza:
@14 Neked meg tipikus elszállt nagy arcú r.banc felfogásod van. :D
2017. aug. 28. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!