Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelöltem egy csajt facen, nem ismerem, de külsőleg tetszik. Rá kellene írnom? Amúgy kínai a csaj.
Az a helyzet, hogy megláttam az egyik ismerősöm közt ezt a Kínai csajt. Külsőleg nagyon tetszik. Itt tanult Magyarországon egyetemen. Én is odajártam, szóval egy területre specializálódtunk.
Úgy voltam vele, bejelölöm, lesz ami lesz. Ma láttam, hogy vmi képet kitett...szóval láthatta, hogy bejelöltem, de nem igazolt vissza, de nem is törölt...Mit kellene most csinálnom ? Ráírni ? Az a baj, hogy szerintem magyarul nem tud, itt angolul voltak tuti az órái vagy nem tudom...Én nem beszélek angolul csak németül amit ebben a helyzetben nem tok használni.
Mit tanácsoltok ?
En se szoktam torolni ha bejelol valaki, mert regebben ha toroltem akkor voltak akik ujra bejeloltek. A masik meg azert se torlik az emberek a) udvariasságbol h ne bantson meg vele b) majd azt mondja ra h nem vette eszre mert sokan kuldenek de továbbra sem fogja visszaigazolni h ismeritek egymast
Vagy leszolitod v irsz neki, mindegy h melyik de legalabb kapsz valaszt a kerdesedre (ha irsz es nem kapsz választ akkor azis valsz tehat ne ird ki megint ide h miert nem ir vissza) es hamar tovább tudsz lepni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!