Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, lényok, csajok. Tényleg ennyire jellemző, hogy eleve perverz, szexuális levelezést kaptok netes ismerkedésnél?
Nem csak párkereső oldalakon, de ez gyakorlatilag bárhol előfordul. Itt valamelyik kérdésnél (nem a szex kategóriában!) teljesen mellékesen megemlítettem, hogy rég nem volt párkapcsolatom. Erre rám írt egy fickó, hogy szívesen felajánlkozik egy-egy éjszakára és "megoldja a magányomat". Volt olyan is, aki meg a spermáját akarta nekem elküldeni palackozva. No komment...
30/N
Az a fura, hogy ha ennyire sok az ilyen üzenet, akkor örülni kéne annak a kevés normálisnak, de nem... a normális levelek ugyanúgy ignorálásra kerülnek.
(Társkeresőről van szó, ahová direkt e célból megy az ember, nem olyanról, ami nem erre való)
Az unalmas nem egyenlő ám a normálissal.
Az unalmas ember általában nem tudja magáról, hogy az. Cserébe normálisnak, kedvesnek blabla mondja magát. Már ez önmagában unalmassá tesz valakit. Tényleg ennyi gondolatod van magadról, hogy normális vagy? :/
# 16: Te amúgy tudsz olvasni? Az első hozzászólásomban a "normális" a levél jelzője volt, nem emberé, és nem is magamé. Az meg, hogy egy jelzőt használtam éppen nem azt jelenti, hogy CSAK azt a jelzőt tartom érvényesnek. Egyáltalán hogy jött ez fel, hogy "ennyi gondolatom van magamról"? Miért hiszed azt, hogy amit épp mondok, az minden, amit mondani tudok és akarok? Vagy ez nálad így működik? Elhiszem, hogy te ilyen korlátolt vagy, látszik is az írásodon, de ne vetítsd ezt ki másra. Elhiheted, hogy nem vagyok unalmas, és eme önképrészlet megalapozott bizonyítékokon alapul, de most egyáltalán nem ez volt a téma. Nyilván persze könnyebb a szokásos ellenségképet támadni a jól bejáratott módszerekkel. Vicces látni, amikor a magadfajta olyannal kerül szembe, aki nem ebbe a csoportba tartozik és látványosan vége lesz a tudománynak. Értelmes, konstruktív párbeszédet nem lehet a magadfajtával folytatni.
# 15: Önérzet? Annyit várok csal el, hogy visszakapjam azt a szintű tiszteletet, amit én adok meg a másiknak, de mindjárt jól fejbekólintom magam, hogy hogyan merészelek ilyen elrugaszkodott dolgot elvárni őfelségüktől, fene az elkényeztetett pofámat...
Ne haragudj, ha megbántottalak, nem állt szándékomban. Én mikor társkeresőn voltam, hogy ha egy férfi nem úgy közeledett, hogy jóasegged, kőkóla, hanem értelmesen, figyelemfelkeltően írt, akkor mindig visszaírtam. Ha lerítt az írásáról, hogy totál érdektelen számomra, akkor visszautasítottam. Aztán persze más meg másképp csinálja, én csak magamból indultam ki. Ha te érdekes személyiség vagy, örülj neki, biztos lesz, aki értékeli. Aki meg nem értékeli, azzal úgyse tudnál mit kezdeni. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!