Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak azért találkozna velem, hogy az egóját növelje?
Van egy 21 éves srác,akit nem tudok hová tenni.
Néhány hónapja,amikor szakítottam a barátommal, találkoztam vele,mert úgy éreztem,hogy vele jól fog esni beszélgetni(azelőtt egyszer már találkoztunk). Sokat is segített a beszélgetés,egy rendes srácként ismertem meg. Azóta találkoztunk még egyszer,ismét jó társaság voltunk egymásnak. Tartjuk a kapcsolatot facebookon már több mint 2 éve,és már akkor nem tudtam rajta kiigazodni,hogy miért akar velem találkozni,ha van barátnője(azóta már nincs) és miért tesz dicséretet a külsőmre,ha csak barátkozni akar.
Úgy veszem észre,hogy mikor időnként ír,hogy mi újság,és megkérdezi,hogy mikor találkozunk,akkor csak arra kíváncsi,hogy akarnék-e egyáltalán,mivel már hetek óta ez megy. Beszéljük,hogy találkozunk,de az időpont nem jön össze,mert nem ír konkrétumot.
Több lánnyal is jóban van,ez köztudott. Szeretnék vele barátságot,viszont nem tudom eldönteni,hogy ő mit akar tőlem ...nem egyértelmű,hogy csak barátságot.
Már akkor 2 éve az volt,hogy összeveszett a barátnőjével,és folyamatosan írkált nekem,hogy találkozzunk . Mikor a volt barátomról meséltem neki,mondta,hogy neki van az életében valaki,akit nem tud elfelejteni...és kérdeztem,tud -e valamit tenni az érdekében,de annyit mondott,hogy ez nem ilyen egyszerű.
21L
üzenetben írta valaki,hogy esetleg le akar velem feküdni.
erre nem tudok gondolni,mivel egy tisztességes srácnak tartom. tény,hogy szereti a csajok társaságát,de hogy nálam erre menne,az szerintem kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!