Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak azért találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak azért találkozna velem, hogy az egóját növelje?

Figyelt kérdés

Van egy 21 éves srác,akit nem tudok hová tenni.

Néhány hónapja,amikor szakítottam a barátommal, találkoztam vele,mert úgy éreztem,hogy vele jól fog esni beszélgetni(azelőtt egyszer már találkoztunk). Sokat is segített a beszélgetés,egy rendes srácként ismertem meg. Azóta találkoztunk még egyszer,ismét jó társaság voltunk egymásnak. Tartjuk a kapcsolatot facebookon már több mint 2 éve,és már akkor nem tudtam rajta kiigazodni,hogy miért akar velem találkozni,ha van barátnője(azóta már nincs) és miért tesz dicséretet a külsőmre,ha csak barátkozni akar.

Úgy veszem észre,hogy mikor időnként ír,hogy mi újság,és megkérdezi,hogy mikor találkozunk,akkor csak arra kíváncsi,hogy akarnék-e egyáltalán,mivel már hetek óta ez megy. Beszéljük,hogy találkozunk,de az időpont nem jön össze,mert nem ír konkrétumot.

Több lánnyal is jóban van,ez köztudott. Szeretnék vele barátságot,viszont nem tudom eldönteni,hogy ő mit akar tőlem ...nem egyértelmű,hogy csak barátságot.

Már akkor 2 éve az volt,hogy összeveszett a barátnőjével,és folyamatosan írkált nekem,hogy találkozzunk . Mikor a volt barátomról meséltem neki,mondta,hogy neki van az életében valaki,akit nem tud elfelejteni...és kérdeztem,tud -e valamit tenni az érdekében,de annyit mondott,hogy ez nem ilyen egyszerű.

21L

2017. aug. 23. 23:05
 1/2 A kérdező kommentje:

üzenetben írta valaki,hogy esetleg le akar velem feküdni.

erre nem tudok gondolni,mivel egy tisztességes srácnak tartom. tény,hogy szereti a csajok társaságát,de hogy nálam erre menne,az szerintem kizárt.

2017. aug. 23. 23:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Pedig valószínű, hogy csak megfektetni akar... Egyszer végigmentem ezen a storyn... Volt barátnő, mégis kikacsintott a kapcsolatából... 2 évig tette a szépet, aztán megmondta, hogy vagy lefekszem vele vagy megszakítja a kapcsolatot velem... Nem mentem bele, de ő még mindig rám van akadva, hogy úgy is az lesz, amit ő akar.
2017. aug. 24. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!