Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizáskor nektek eszetekbe jut, hogy hány cerka lehetett a lányban? És az, hogy vajon most ki kezelgeti? Vajon egy ex, egy visszajáró csak barát, vagy mindig alkalmi pasi?
Figyelt kérdés
2017. aug. 20. 16:31
11/19 anonim válasza:
Most nem mindegy? Komolyat úgysem akarok, a feleségem nem engedné. Akkor meg tök mindegy, hanyadik vagyok a sorban.
12/19 anonim válasza:
Mi olyan hihetetlen azon, hogy szüzen ismertem meg a párom, így nem kellett azon aggódnom, hogy hány férfi járt benne?
Nem mindenkinek agyonhasznált rongy kell.
13/19 anonim válasza:
Inkább számít, hogy kb. milyen réteg volt akikkel kezdett.
Ha kiderül, hogy mindegyik amolyan "Olányos Rodrigó"-szerű "rosszfiú" volt, akkor joggal gondolhatom, hogy én vagyok a jobb híján.
Sőt! Ilyen már történt is egyszer velem. Szar érzés.
15/19 anonim válasza:
Mi közöd hozzá, te hány lányt dugtál?
16/19 anonim válasza:
Nem, a száját szoktam nézni és ugyan hányszor lett összetejfelezve? Még is velem randizik, tehát eddig csak használták. Akkor miért is akarnák többet tőle mint az előző pasik.
17/19 anonim válasza:
Nem, mi értelme lenne ezen agyalni. Az lenne csak a szép randi, ha a férfi és a nő is azt találgatná, hogy a másik, hány pasin/nőn "van túl".
18/19 anonim válasza:
Ne csak gondolkodj ilyeneken, mondd is ki szépen, hangosan, ezekkel a szavakkal. Ne legyél nyúl, tudod hány nő szereti, ha ilyen stílusban kezelik? :P
19/19 anonim válasza:
lehet ők meg azon gondolkoznak te hány lányba próbáltad bedugni a redvás túrós f aszodat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!