Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez volt a helyes megoldás?
Figyelt kérdés
Van egy lány, néhány hete beszélgetünk, de szünet nélkül. Reggel ha felkelünk az az első hogy visszaírunk egymásnak, este lefekvésig beszélünk. Nagyon kedves, intelligens, különleges lány. Soha nem voltam még senkivel ennyire egy hullámhosszon. Viszont úgy érzem hogy túl sokat beszélünk, és kezdtünk egymáshoz közel kerülni. Próbáltam vele szüneteltetni ezt a beszélgetést, de nem ment, mert ha sikerült lezárni a beszélgetést, valahogy mindig újrakezdte, és azt vettem észre, hogy írt egy 1 mondatos választ, aztán pár üzenetváltás után, már megint kisregényeket irkálunk egymásnak. Végül úgy sikerült megszakítani ezt az egészet, hogy egyik este perverzebb irányba tereltem a beszélgetést, és olyan dolgokat mondtam neki amivel megbántottam. Nem sértődötten, de azonnal abbahagyta a beszélgetést, és azóta sem keres. Így végül sikerült lezárni vele, de kicsit bűntudatom van amiért megbántottam. Szeretném valahogy a tudtára adni, hogy nem olyan vagyok igazából, és ezt csak megjátszottam, de nem tehetem, mert pont ez volt a célom, hogy megharagudjon rám. Mit kellett volna máshogy csinálnom?2017. aug. 19. 15:04
1/9 anonim válasza:
És miért volt baj az egy hullámhossz?
2/9 anonim válasza:
Szerintem te megijedtél a saját érzéseidtől, ezért ráztad le. Nem gondolom, hogy ez volt a helyes megoldás. Ha nem szerettél volna komoly kapcsolatot, akkor ezt kellett volna közölni, és nem így lerázni. Megbántad, és mégis szeretnél vele kapcsolatot? Vagy most miért lényeges, hogy haragszik-e vagy sem? Ha nem akarsz tőle semmit, akkor nem kell keresni.
3/9 A kérdező kommentje:
Ő nemsokára költözik el, néhány hónapra, és mivel nem biztos hogy visszaköltözik, ezért nem akartam érzelmileg belebonyolódni semmibe. Ismerem magam annyira, hogy tudjam, nagyon hamar beleélem magam az ilyen helyzetekbe, és ezt most nem akartam. Ha ezt őszintén megmondom neki, akkor csak magamból csinálok hülyét, mert lehet hogy ő egyáltalán nem olyan céllal beszélget velem, ahogy én azt gondolom. Szóval nem láttam más megoldást. Belebonyolódni nem volt értelme, azt pedig nem mondhattam neki hogy "úgy érzem kezdek túl közel kerülni hozzád." Így maradt a taktikázás és az hogy ő lépjen vissza.
2017. aug. 19. 15:21
4/9 anonim válasza:
Bolond vagy es gyerekes. Trukk helyett elmondhattad volna neki azt, hogy "elkoltozik es blabla".
Most szegeny lany azt gondolhatja, hogy volt 1 normalis srac, akirol kiderult, hogy megsem az es...
5/9 anonim válasza:
Pedig jobban jártál volna, ha ezt így elmondod. Mi van, ha hülyét csinálsz magadból? Úgy is elköltözik, maximum nem írsz neki többet. De így csak ezen jár az agyad. Ha ennyire zavar, akkor írj neki egy üzenetet, amiben leírod, hogy mi volt az oka a viselkedésednek. Így nem fogsz ezen őrlődni a továbbiakban, és a lány sem fogja azt gondolni, hogy félreismert.
6/9 A kérdező kommentje:
Majd ha elköltözött akkor majd bocsánatot kérek tőle, és elmondom neki hogy mire ment ki a játék, addig meg hadd higgye hogy egy barom vagyok. Ha elköltözött akkor már úgyis mindegy lesz.
2017. aug. 19. 15:42
8/9 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb lett volna, ha az igazat írod neki, de te tudod. Végülis a célodat elérted.
9/9 anonim válasza:
Szerintem erdemesebb lenne minel elobb rairnod es tisztazni a helyzetet, ha ezen tepelodsz amugy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!