Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet kb 23 es 30 ev...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet kb 23 es 30 ev kozotti normalis nokkel ismerkedni ebben az orszagban? Szeged 27F

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy sok jo csajom volt mar nem evvel van a gond es nem is a csajozasi moddal !

Ebben hiba nincs 👍😄

Hanem hogy mindegyik kapcsolatom csodbement mert egyszeruen nemlatom a mai lanyokba a csaladcentrikussagot es aztse hogy a jovore gondolna. Ezek mind a manak elnek es buli facebook es zulles....

Normalis nok nem ezt csinaljak !

Es biztis vagyok benne hogy van ilyen !

De hool ?????? 😄

2017. aug. 18. 18:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Biztos nyerő leszel ezzel a megfogalmazással,meg vigyorgó tökfejekkel a mondataid végén egy komoly nőnél :)
2017. aug. 18. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Bocs én 31 éves vagyok és már elkeltem, de én normális nőnek mondanám magam és itt vagyok.
2017. aug. 18. 18:30
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Ilyen dumàval,nyilvàn azért vagy egyedül mert annyira jó a szöveged..

Magadban keresd a hibàt!

23/l

2017. aug. 18. 19:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Pl. egyetemi könyvtár, de most zárva van.

Buszon, vonaton próbálj beszélgetni.

Rektori aulája, Bolyai aulája, lépcsőháza, Jugyu lépcsőháza, stb... de ehhez is szemeszter kell és annak az első pár hete főleg.

Szombat este szórakozóhelyen, részeg csajokkal nehezebb szerintem.

2017. aug. 18. 21:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Senkise mondta h egyedulvagyok. 😂 De koszi az ertelmes valaszokat! Ezektol meg a facebookos Live os Lakatos Brendon is nagyobbskat lott de azert latom igyekeztek :))
2017. aug. 18. 21:42
 6/11 A kérdező kommentje:

Haat ilyen eszkozokkel sosem jarok...

vmi oldalra gondolnek.

2017. aug. 18. 21:43
 7/11 anonim ***** válasza:

#6.: Online sokkal nehezebb lesz.

Nekem pl. Badooról volt 1 db randim, de nem lett belőle semmi.

2017. aug. 18. 23:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Az a baj ezekkel az oldalakkal h sok a kamu es unalomuzesbol vannak fent... :/
2017. aug. 19. 10:04
 9/11 anonim ***** válasza:

#8.: Pl. a Badooval az is a baj, hogy nemzetközi oldal, azaz az USA-ból is fent vannak és sok nő arra használja, hogy gazdag nyugati pasit fogjon ott. A gazdag nyugati pasik, pedig pont ezért vannak ott fent!

Mondom, élőben, pl. a fenti helyeken próbálj beszélgetéseket kezdeményezni, de boltban is megszólíthatsz lányokat. Anno én elszúrtam, mert amikor az egyetemen voltam, túl zárkózott voltam, pedig az egyetemi évek alatt kellett volna megtalálni az igazit. A szüleim kicsit ezt a részét elrontották a nevelésemnek gyerekkoromban. Ők is "bezárkóztak", azt hitték, ez így jó. Ugyanakkor ebben benne van a magyarországi rengeteg rossz tapasztalat... Akinek fiatalabbak a szülei az szerencsésebb.

Én pl. úgy vagyok, hogy állandóan van csaj, aki levelezik velem, van, hogy 2-3 lány is, de találkozás sohasem jön össze. Ahol, pedig sikerül beszélgetni, ott a második alkalom nem jön össze.

2017. aug. 19. 11:02
 10/11 anonim ***** válasza:
nagyon őszintén én borzalmasan család centrikus nőnek tartom magam és viszonylag normálisnak is, de ahogy írsz az alapján szóba sem állnék veled.
2017. aug. 19. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!