Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Discoba vagyok és nem merek közeledni a lányokhoz mert félek hogy nemtudok majd beszélgetni velük vagy valami és hogy beégek. Mit tegyek?
Nem lessz itt semmi hézag, csak legyél tiszta, használj deót, borotválkozz és öltözködj ízlésesen. Ha belenézel a szemébe és megtetszetek egymásnak akkor boldog mindegy lesz hogy van-e pénzed, megfelesz-e a szépségideálnak vagy hogy hogy hívják a nénikédet. Azok a csajok akik ilyen felszines szinten ragadtak meg úgyis csak a pénzed húznák le.
Mondjukl szerintem ne a dizsiben próbálkozz mert ott tipikusan csak ilyen pénzéhes libák vannak.
A grammar nácik meg kardozzanak máshol.
Discoban ismerkedni elég vesztes taktika,
nekem voltak ilyen kapcsolataim, de egyik sem ért szép véget és nem mondhatnám, hogy értékes embereket ismertem meg ott. Persze ezt akkor még nem láttam.
Ha ismerkedni akarsz, akkor először is olyan helyen kell tenned, ahol előfordul az a lánytípus, akire vágysz.
Ha discoban, akkor ott a sekélyes, butuska, életcél nélküli bulis csajok lesznek többségben, de nagy szerencsével találhatsz normálisat is, aki éppen csak lement egy kicsit bulizni. Csak sajnos nem az a jellemző.
Meg kell értened, hogy a discos lányok nem atomtudósok, ne adj fel magas labdát, mert akkor csak bután néznek rád, és te leszel a weird a társaságban. Sok mindent nem ronthatsz el a beszélgetéssel, csak legyél vidám, nem bunkó, kellemes megjelenésű. Általában aki rámenősebb, azt jobban szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!