Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy vagyok azzal hogyha egy ismeretlen srác köszönne nektek pl:metrón?
Attól függ, milyen srác, milyen témában és milyen hangnemben. Nyilván a kérdés az ismerkedésről szól, de azért, van, amikor annyi a téma, hogy "Szia, Nem tudnál adni egy zsepit?"... na, az senkitől nem zavar. Imserkedésnél van egy szint, ami alatt az is frusztrál, ha amúgy udvarias - itt most nem arra értem, hogy alfa macsó legyen, hanem arra, amikor olyan szinten 100x igénytelenebb nálam, hogy már nekem sértő, hogy megfordul a fejében, hogy van esélye (múltkor is egy hótt dzsuvás bőrű, ruhájú, rettenet büdös cigány pasas nem akart rólam leszállni, hát... izé...).
Ha már igényes, akkor ha udvarias, akkor nem zavar, akkor sem, ha nem tartom vonzónak. Csak ne legyen megsértődve, ha visszautasítom, mert foglalt vagyok.
Az összes nővel beszéltél már? :D.
Én meg magamat ismerem, gyanítom jobban, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!